Nyaralás Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár Moson, illetve Magyaróvár települések egyesítésével alapult és kiváló termálfürdővel rendelkezik, amelynek gyógyító hatásának köszönhetően az öt leghatásosabb gyógyvizek egyike Európában.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat


Talán a város nevét (Mosonmagyaróvár) a külföldi vendégeknek kicsit nehéz lehet kiejteni, de idetalálni már nem annyira. A város mindössze 23 km-re van a szlovákiai határtól, így nem kell messzire utazni a kiváló termálfürdőkért. Mi mindenre számíthat még Mosonmagyaróváron?

A termálfürdőkből egy rövid ugrás a történelmi belvárosba.

Mosonmagyaróvár városa különösen híres Flexumtermálfürdőjéről, ahol 7 medencében , amelyek közül 5 termálvízzel van feltöltve élvezheti a vízi kikapcsolódást. A helyi termálforrás egész Európa 5 legegészségesebb forrása közé tartozik, így már közvetlen a fürdőzés után javulást érezhet ízületeiben, gerincében és légzőszerveiben. A termálfürdő közel van a történelmi városközponthoz, ennek köszönhetően a fürdőzés után azonnal egy romantikus sétára vagy városnézésre indulhat. Megtekintheti a Mosonmagyaróvári várat.

Emellett közvetlenül a szálláson is pihentető kikapcsolódás várja. Sok itteni szálloda és vendégház rendelkezik saját wellness-részleggel, ahová korlátlan hozzáférése lesz, és ahol egy városnézéssel töltött nap után kipihenheti a fáradalmakat. Ha van rá lehetőség, akkor egy kényeztető masszázst is igénybe vehet.