Pihenés Trencsénteplic városában

A különleges keleti hangulatú Trencsénteplici termálfürdő az egyik legrégebbi és leglátogatottabb fürdő egész Szlovákiában. Látogasson el Ön is és tapasztalja meg a pihentető és gyógyító hatását.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Trencsénteplic (szlovák nevén: Trenčianske Teplice) elsősorban nemzetközi filmfesztiváljáról és kiváló minőségű termálfürdőjéről híres. Bár a híres fesztivált egy ideje már nem rendezik meg, a gyógyvízben még mindig élvezheti a pihentető fürdőzést. Látogasson el Trencsénteplic csodás fürdőjébe és ismerje meg a környék látnivalóit. Szívesen segítünk a szállás kiválasztásában.

Mit nem szabad kihagynia trencsénteplici tartózkodása alatt?

A város fő vonzereje egyértelműen a termálforrás, amelynek jótékony hatását a legjobban egy gyógyfürdőzés során élvezheti. Élvezze a gyógyító termálvizet és a professzionális kezeléseket, melyeknek köszönhetően kisimultan és kipihenten térhet haza a látogatásáról és új lendülettel vághat neki a mindennapoknak. A tökéletes kikapcsolódáshoz válasszon egy saját wellnesszel rendelkező szállodát, ahol a pezsgőfürdőben is pihenhet, vagy a szaunában is felmelegedhet.

Emellett a városközpontban akár egy ivókúra során is kihasználhatja a híres források gyógyhatását. Látogasson el az Ipoly-forráshoz, melyet az első pillantásra felismer majd gyönyörű külsejéről. Emellett ne hagyja ki a közeli Hírességek hídját sem, melyen a valamikori filmfesztiválon megforduló hírességek névtáblái láthatóak. A kikapcsolódásra vágyóknak érdemes a keleti stílusban épült Török Sina Hammamba is ellátogatniuk.