Tartózkodások és nyaralások sörfürdővel

Élvezze a buborékok pezsgését az arany italban, de ezúttal egy kicsit másképp. Merüljön el egy gyógyító sörfürdőben, és adjon izmainak, szívének és elméjének egy jól megérdemelt pihenést. A sörélesztő magas B-vitamin-tartalmának köszönhetően a bőrre is jótékony hatással van.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat


Mindenki ismeri a klasszikus gyógyfürdőt. A sörimádókkal teli Csehország azonban eredeti sörfürdőkkel is büszkélkedhet, vagy legalábbis olyan szállodákkal és panziókkal, amelyek népszerű sörös kezeléseket kínálnak!

Élvezze a pihentető sörfürdőt

Az egyedülálló komlói relaxáció nemcsak kellemes, hanem egészséges is. Köztudott, hogy a sör erős méregtelenítő hatással bír, ugyanakkor regeneráló hatással van a hajra, a bőrre és az idegrendszerre. A fürdőzéshez sört is ihat, hogy a gyógyító hatást belülről fokozza. Néha egy finom tematikus snacket is fogyaszthat a sör mellé.

A sörfürdő után általában meleg pakolás (tekerje magát egy meleg takaróba) és pihenés egy nyugágyon következik. Itt egy pohár aranyszínű italt is fogyaszthat. Gyakran felár ellenében meghosszabbíthatja a pihenést a jacuzzi, szauna vagy masszázs.

Nem szereti a sört? Akkor van egy jó hírünk az Ön számára! A sörfürdők általában különböző típusú fürdőket kínálnak, nem csak a sörös fajtát. Választhat például boros, gyógynövényes, aroma- vagy egyéb fürdőt.