Pihenés és fürdőzés Rogaška Slatinaban

Zavartalan pihenésre vágyik? Látogasson el a szlovéniai Rogaška Slatina fürdővárosába, ahol megkóstolhatja a híres Donat ásványvizet és ellazulhat a csodás fürdők egyikében. Kényeztesse magát egy feltöltő vakációval, szakadjon ki a mindennapokból és sétáljon egyet a festői természetben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Rogaška Slatina egy festői fürdőváros Szlovénia keleti részén. Látogasson el ebbe a világhírű gyógyfürdőbe, hiszen egy mártózás jót tesz testének és léleknek egyaránt.Gyönyörködjön a környező természetbe, vagy ha szereti aktívan tölteni a pihenést, felfedező útra is indulhat a festői túraútvonalak egyikén.

Feltöltődés egy csodálatos gyógyfürdőben

Kényeztesse magát egy gyógyító kúrával, melynek főszereplője a Donat Ásványvíz. A helyi források magas magnézium- és nátriumtartalommal büszkélkedhetnek, így segítik az egész szervezet regenerálódását, tisztulását és gyógyulását. Engedje át magát a kényeztetésnek, és hagyja, hogy SPA kezelések, masszázsok és pakolások segítségével megújulva, kipihenve és szinte megfiatalodva térjen haza.

Nem csak a gyógyfürdők és az ásványvízforrások vannak pozitív hatással az egészségre. Sétáljon egyet az érintetlen szlovén természetben a friss levegőn. Barangoljon virágos réteken vagy illatos erdőkön keresztül, a Boč Nature Parkban, vagy fedezze fel a környéket kétkeréken.

Fedezze fel a környék látnivalóit

A kalandokért nem kell messzire mennie, a városban található több mint 10 ezer négyzetméteres ásványvíz parkban többféle forrást is megkóstolhat, vagy meglátogathatja a St. Anna-kápolnát. A park központi részén található az egyedülálló klasszicista egykori Gyógyfürdő (ma Grand Hotel Rogaška) , amely híres a Kristálycsarnokáról és a reprezentatív Tempel pavilonról.

A Rogaska Slatina régió az üveggyártásról is ismert. Itt található az 1665 óta üzemelő üveggyár, ahol máig is ápolják a kézzel készített kristályüveg hagyományát. Az üvegműves mesterek a legmodernebb technológiákat ötvözik a tradicionális módszerekkel.