Szállások és látbnivalók Třeboňban

A Třeboň régió a turisták szívét a gyönyörű, tavakkal és kulturális emlékekkel tarkított tájnak köszönhetően nyerte el. A sík tájnak köszönhetően számos kerékpárút vezet a třeboňi várhoz, a víztoronyhoz vagy a Svět-tóhoz, amelynek partján Schwarzenberg sírja áll, így a környéket érdemes a nyeregből felfedezni. A sok látnivaló megtekintése közben ne felejtsen el megkóstolni a nagyszerű helyi konyha legjobb fogásait

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Třeboň városa és környéke egy valóra vált álom mindazok számára, akik szeretik a kerékpáros kalandokat, az érdekes látnivalókat, a történelmi műemlékeket, a tavakat, a gyógyfürdőben való pihenést és a kiváló gasztronómiát.

Třeboň Dél-Csehországban található, és remek uticél akkor is ha családi kirándulásra érkezik, vagy ha kedvesével együtt töltene el egy romantikus hétvégét.

Třeboň - látnivalók és pihenés egy helyen

Třeboň egyik legnépszerűbb látnivalója a a Svět-tó aminek partján áll Schwarzenberg híres sírja. A tó körüli kellemes séta során térjen be helyi sörfőzdébe és kóstolja meg a remek Regent sört. Kicsit távolabb található a Třeboňi kastély és a gyönyörű parkja. A kastély belső tereit vezetett túrák során ismerheti meg. Ezután lépjen ki a művészien megmunkált kapun keresztül a város főterére, ahol egy kilátótorony, egy szökőkút, egy népszerű csokoládéüzlet valamint egy marcipánbolt található. Ne felejtse el megkóstolni a treboni sült krumplit sem!

Třeboňban ráadásul két híres gyógyfürdő is található: az Aurora fürdő, amely a nagyközönség számára is nyitva áll, és a Berta fürdő, amelyet Dél-Csehország ékköve - az Arany Csatorna vesz körül. Třeboňban számos a szálloda és panzió közül válogathat. A legjobb döntést azonban akkor hozza, ha olyan szállást választ amisaját wellness részleggel rendelkezik, így gond nélkül pihenhet a pezsgőfürdőben vagy a szaunában.