Két fős utazások

Már előre tudja, hogy kettesben készül nyaralni, legyen szó kedveséről, vagy akár barátjáról? Ebben az esetben válogathat ajánlataink közül, ahol a csomagjaink kifejezetten két fő részére szólnak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 580 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Hagyja maga mögött a mindennapok fáradalmait, bízza a gyerekeket a nagyszülőkre és menjen el csak kettesben nyaralni. Csak rajtad áll, hogy ez egy barátnővel tartott csajos este, egy kalandos utazás a haveroddal vagy egy páros romantikus kiruccanás lesz. Szívesen segítünk kiválasztani a tökéletes úti célt és szállást.

Tökéletes kikapcsolódás várja a gyógyfürdőkben és a wellness központokban.

Szeretné, hogy a kettesben töltött idő a harmónia és a pihenés jegyében teljen el? Látogasson el egy gyógyfürdőbe vagy wellness központba és, hogy ne kelljen messzire mennie az élményért, válasszon olyan szállást, ahol a wellnesst vagy a gyógyfürdőben való relaxációt közvetlenül a szálláshelyen élvezheti. A szobájától csak néhány lépést kell majd megtennie és máris a forró szaunában, a pihentető pezsgőfürdőben vagy az frissítő úszómedencében találja magát. Kombinálja a wellness és a városnézés kellemes élményét a gyönyörű Dél-Csehországbanvagy Magyarországon ahol a legnépszerűbb wellness élményeket Budapesten és Sopronban találja. Nem szabad megfeledkezni a szlovákiai Trencsénteplic vagy a csehországi Poděbrady fantasztikus gyógyfürdőiről sem. Utóbbiban kipróbálhatja a sörfürdőzést, a fából készült kádakban vett fürdő kivételes élményét sosem fogja elfejteni.

Egy romantikus nyaralás nem nélkülözheti a bájos városrészekben tett sétákat, az ízletes pezsgőt és a forró fürdőt sem. Ezt mind megtalálja ha egy prágai utazást választ, ahol a Moldva partján sétálva sok hangulatos utcácskát és bennük sok kedves kávézót fedezhetnek fel. De mindenképpen jó döntést hoz akkor is, ha szerelmével Toszkánába utazik, ahol lenyűgöző látnivalók, borok és gyönyörű strandok koronázzák meg a romantikát.