Két fős utazások

Már előre tudja, hogy kettesben készül nyaralni, legyen szó kedveséről, vagy akár barátjáról? Ebben az esetben válogathat ajánlataink közül, ahol a csomagjaink kifejezetten két fő részére szólnak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 616 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat


Hagyja maga mögött a mindennapok fáradalmait, bízza a gyerekeket a nagyszülőkre és menjen el csak kettesben nyaralni. Csak rajtad áll, hogy ez egy barátnővel tartott csajos este, egy kalandos utazás a haveroddal vagy egy páros romantikus kiruccanás lesz. Szívesen segítünk kiválasztani a tökéletes úti célt és szállást.

Tökéletes kikapcsolódás várja a gyógyfürdőkben és a wellness központokban.

Szeretné, hogy a kettesben töltött idő a harmónia és a pihenés jegyében teljen el? Látogasson el egy gyógyfürdőbe vagy wellness központba és, hogy ne kelljen messzire mennie az élményért, válasszon olyan szállást, ahol a wellnesst vagy a gyógyfürdőben való relaxációt közvetlenül a szálláshelyen élvezheti. A szobájától csak néhány lépést kell majd megtennie és máris a forró szaunában, a pihentető pezsgőfürdőben vagy az frissítő úszómedencében találja magát. Kombinálja a wellness és a városnézés kellemes élményét a gyönyörű Dél-Csehországbanvagy Magyarországon ahol a legnépszerűbb wellness élményeket Budapesten és Sopronban találja. Nem szabad megfeledkezni a szlovákiai Trencsénteplic vagy a csehországi Poděbrady fantasztikus gyógyfürdőiről sem. Utóbbiban kipróbálhatja a sörfürdőzést, a fából készült kádakban vett fürdő kivételes élményét sosem fogja elfejteni.

Egy romantikus nyaralás nem nélkülözheti a bájos városrészekben tett sétákat, az ízletes pezsgőt és a forró fürdőt sem. Ezt mind megtalálja ha egy prágai utazást választ, ahol a Moldva partján sétálva sok hangulatos utcácskát és bennük sok kedves kávézót fedezhetnek fel. De mindenképpen jó döntést hoz akkor is, ha szerelmével Toszkánába utazik, ahol lenyűgöző látnivalók, borok és gyönyörű strandok koronázzák meg a romantikát.