Szállások egy fő részére

Egyedül szeretne pihenni? Semmi akadálya! Tekintse meg egy fős szállásajánlataink, és hozza ki a legtöbbet a pihenéséből. Wellness, aktív vagy városi pihenésre vágyik? Nálunk megtalálja.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 21 ajánlat


Utazás egyedül de nem magányosan! A család és barátok nélkül végre lesz egy kis ideje önmagára, befelé figyelni és megismerni mi is az, amire Ön igazán vágyik, kötöttségek és az alkalmazkodás kényszere nélkül. Egy Szingli utazás remek lehetőség a kikapcsolódásra, a lazításra és új élmények gyűjtésére. Akár egy kalandokkal teli utazást tervez, akár egy nyugodt visszavonulást a mindennapok nyüzsgése elől, a Travelking a partnere lesz!

Hová érdemes egyedül elutazni?

Mindenek előtt, első a biztonság. Közép-Európában azonban nyugodtan utazhat egyedül, meglátogathatja a legszebb városokat, felfedezheti a természetet, vagy lazíthat egyet egy kellemes wellness szállodában.

Az egyéni utazás nagyszerű lehetőség arra, hogy új helyeket fedezzen fel, és pontosan az Ön ízlése szerint tervezze meg úti tervét. Ellátogathat végre egy olyan úti célhoz, amelyet mindig is szeretett volna meglátogatni, és felfedezheti annak kultúráját, látnivalóit és helyi konyháját.

Élvezze ki a szabadságot és rugalmasságot, ne sajnálja az idejét magára tölteni, és egy kicsit visszaépíteni az önmagába vetett hitét és bizalmát.