Szállások aquapark mellett

Imádja a vízi szórakozást és medence, vagy csúszda láttán egyenesen felcsillannak szemei? Ajánlataink között rengeteg szállás található, amely aquapark közvetlen közelében található, esetleg megközelítése nem vesz igénybe többet pár percnél.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 134 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Csodás napokat töltöttem Egerbe, amely az esős idő ellenére is tele volt programokkal. A hotel elhelyezkedésének köszönhetően minden látnivaló csupán két perc sétára volt, és a szobából nyíló kilátást nem lehet elfelejteni! A török fürdő most is teljesen elbűvölt és az egri borokban és gasztronómiában pedig soha nem lehet csalódni. Eger és a hotel tökéletes választás, ha szeretne megmártózni a kultúrában és érdekli a történelem.”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat


Akár párjával, akár az egész családdal látogat el egy aquaparkba, egy közeli szállás mindenképpen jól fog jönni. Így kényelmesen élvezheti a medencéket, és megszállhat akár a fürdő közvetlen közelében.

Hol találhatóak a legjobb aquaparkok?

A termálmedencék és víziparkok királysága egyértelműen Magyarország. Országunknak hatalmas komplexumai vannak rengeteg medencével és vízicsúszdával a kisebb üdülőhelyeken éppúgy, mint a műemlékeikről ismert történelmi városokban. Az egyik ilyen a Szlovákiával határos Esztergom, ahol a medencézés mellett a híres bazilikát is meglátogathatja, vagy átlátogathat a felvidékre is.

Aquaparkokból Szlovákiában sincs hiány. A leghíresebbek Liptó és a Magas-Tátra közelében találhatók, így a hegyvidéki túrázás után közvetlenül például a Tatralandia Aquaparkba, a Thermalpark Vrbovban vagy az Aquacity Popradban pihenhet. Emellett Dunaszerdahely is híres fürdőjéről, ahol akár az aquaparkhoz közvetlenül kapcsolódó szállodába is megszállhat.

Csehországban, is számos vizes kaland várja, többek között a Liberec Aquaparkban, Szlovéniában pedig luxus szállodákhoz kapcsolódó fürdőkben pihenhet.