Szállások aquapark mellett

Imádja a vízi szórakozást és medence, vagy csúszda láttán egyenesen felcsillannak szemei? Ajánlataink között rengeteg szállás található, amely aquapark közvetlen közelében található, esetleg megközelítése nem vesz igénybe többet pár percnél.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 109 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Akár párjával, akár az egész családdal látogat el egy aquaparkba, egy közeli szállás mindenképpen jól fog jönni. Így kényelmesen élvezheti a medencéket, és megszállhat akár a fürdő közvetlen közelében.

Hol találhatóak a legjobb aquaparkok?

A termálmedencék és víziparkok királysága egyértelműen Magyarország. Országunknak hatalmas komplexumai vannak rengeteg medencével és vízicsúszdával a kisebb üdülőhelyeken éppúgy, mint a műemlékeikről ismert történelmi városokban. Az egyik ilyen a Szlovákiával határos Esztergom, ahol a medencézés mellett a híres bazilikát is meglátogathatja, vagy átlátogathat a felvidékre is.

Aquaparkokból Szlovákiában sincs hiány. A leghíresebbek Liptó és a Magas-Tátra közelében találhatók, így a hegyvidéki túrázás után közvetlenül például a Tatralandia Aquaparkba, a Thermalpark Vrbovban vagy az Aquacity Popradban pihenhet. Emellett Dunaszerdahely is híres fürdőjéről, ahol akár az aquaparkhoz közvetlenül kapcsolódó szállodába is megszállhat.

Csehországban, is számos vizes kaland várja, többek között a Liberec Aquaparkban, Szlovéniában pedig luxus szállodákhoz kapcsolódó fürdőkben pihenhet.