Szállás és látnivalók Esztergomban

A Duna-kanyar egyik legmodernebb fürdője a várra és a bazilikára nyíló kilátással vajon hol található? Természetesen Esztergomban! Az Aquasziget élményfürdő mellett fontos történelmi műemlékek otthona ez a város. Sétáljon végig a vadregényes belvároson, fedezze fel a méltán híres bazilikát és királyi palotát, és ne hagyja ki a Szent Tamás-hegy meglátogatását sem, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Nagyot téved ha azt gondolja Esztergomot azt ott átélhető fürdőélményért érdemes felkeresni. A Duna-parti fürdőváros ugyanis ennél sokkal többet kínál az utazók számára. Fedezze fel Ön is a történelmem nyomait a műemlékeket és a kulturális élet pezsgését amik turisták ezreit csábítják minden évben a városba!

Hogyan töltse el az Esztergomi tartózkodását?

Esztergomi látogatása nagy részét fürdőzéssel tölti majd, hiszen közvetlenül a belvárosban található Magyarország egyik legújabb és legmodernebb fürdőkomplexuma, az Aquasziget termál- és élményfürdő. A kiváló fürdőben különböző medencékben és szaunákban lazíthat majd. Ezután pedig vegye az irányt a természet felé, és ismerje meg a gyönyörű Pilis közeli látványosságait.

De ne hagyja ki a város legfontosabb nevezetességeit sem, mint például a Nagyboldogasszony és Szent Adalbert Főszékesegyház, amely nem csak Magyarország legnagyobb temploma, de az UNESCO listáján is szerepel. Sétáljon fel a város feletti dombra is, ahol Esztergomi Vár fekszik. Azontúl, hogy káprázatos kilátás várja itt, egy pazar múzeum kiállításait is megtekintheti.

Ha a tökéletesnél is jobb kirándulást szeretne, akkor válogasson azon szállodáink között amik saját wellness részleggel rendelkeznek, hogy akkor kapcsolódhasson ki a medencében, a pezsgőfürdőben vagy a szaunában, amikor csak akar. További tippekért pedig tekintse meg Travelpedia oldalunkat.