Pihenés Konstantinbadban

Konstantinovy Lázně (vagy Konstantinsbad) fürdővárosa Nyugat-Csehország csendes részén található. A látogatók elsősorban a modernizált gyógyfürdőbe érkeznek ide, amely a szív- és érrendszer, valamint a mozgásszervek kezelésére összpontosít. De a fürdő ideális a mindennapi stressztől való megpihenésre és a gyógyvízben való kikapcsolódásra is. Élvezheti a sétákat a fürdőparkokban, a gazdag kulturális programot és a kirándulásokat a természetben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Nyugat-Csehország egy fürdőparadicsom. A híres fürdőháromszögön kívül más, kisebb gyógyfürdők is vannak, melyeknek szépsége és az emberi egészségre gyakorolt gyógyhatása nem marad el a nagyok mögött. Látogasson el Konstantinovy Lázněba, ahol történelmi wellness élmények várják..

Hagyja, hogy az egyedülálló termálvíz kényeztesse Önt

Konstantinovy Lázně, vagy Konstantinsbad meglátogatásáért Csehország nyugati részére kell utazni, amely a híres Plzeň-től mintegy 40 km-re fekszik. Az itt található termálfürdő, amelynek ásványvize a prusik-forrásból származik, amelynek szén-dioxid-tartalma a legmagasabb a Cseh Köztársaságban található források közül. A gyógyfürdőben **masszázsok és gyógykezelések*** is várják.

Ha szeretné a gyógyfürdőben való pihenés kombinálni, a természetben való aktív kikapcsolódással, akkor a legjobb helyen jár. A városban található, csodaszépen gondozott fürdőpark, amely tökéletes a sétákhoz, és a környéken több túraútvonal is található, amelyeken eljuthat például a Hradiště-hegyre, vagy a Švamberk és Gutštejn kastélyokhoz.