Nyaralás Zalakaroson

Élvezze velünk a gondtalan kikapcsolódást a Balatonhoz közeli Zalakaroson. A helyi termálfürdő medencéi és látványosságai garantálják a tökéletes családi nyaralást.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 8 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Zalakaros Magyarország 6. legkisebb városa, így természetesen minden oda utazó számíthat arra, hogy kikapcsolódását a zajmentes település nyugalma fogja segíteni. De nem csak a csend segít majd kipihenni a mindennapok fáradalmait, hanem Európa egyik legszínvonalasabb termálfürdője is. Ha szeretne egy nyugalomban gazdag és wellness élményekkel megkoronázott kirándulást, akkor vegye az irányt a Balatontól csupán 30 kilométerre elhelyezkedő kisváros felé.

Zalakaros - a szőlők és a termálfürdők földje

A Balaton közeli kisváros legnagyobb büszkesége kétségkívül a Zalakarosi Termálfürdő, ami nem véletlenül kapott az Európai Fürdőszövetségtől 5 csillagos minősítést. Európa egyik legszínvonalasabb fürdője különböző benti és szabadtéri medencékkel, izgalmas szaunavilággal, wellness- és gyógykezelésekkel várja a pihenni vágyókat, míg aki valami igazán izgalmasra vágyik az semmiképpen se hagyja ki az Adrenalin csúszdaparkot. De a fürdő üzemeltetői a legkisebbekre is gondoltak mikor kialakították a számos látványossággal rendelkező beltéri gyermekvilágot.

Arra is lesz lehetősége, hogy a szállása elhagyása nélkül kényeztesse magát wellness kezelésekkel. Ehhez csupán arra van szükség, hogy foglaljon ajánlataink közül olyan zalakarosi szállást ami saját wellness részleggel rendelkezik.

De Zalakaros a wellness élményeken túl is rengeteg programmal csábítja a kirándulókat. Tegyen egy romantikus sétát a helyi gyümölcsös kerteken és szőlőültetvényeken keresztül. De arra is lesz lehetősége, hogy meglepje magát és szeretteit egy élményrepüléssel, Zalakarosnak ugyanis saját repülőtere van. Ha pedig nem riad meg egy kis autózástól sem, akkor látogassa meg a Balatont, vagy a vadregényesebb Kis-Balatont. Mindkettő számos gyönyörű látnivalóval és izgalmas programmal várja a kirándulókat.