Irány Zalakaros, és a csodás Wellness Hotel Aphrodite ****, amely mindössze 400 méterre található a helyi fürdőtől. Töltődjön fel a csodás római fürdőben, a szaunában és a pezsgőfürdőben, valamint utalványunknak köszönhetően bőséges félpanziós ellátás várja. A Zalakarosi termálfürdőtől mindössze 400 méterre, a 7 Vezér Kalandparktól 3 km-re, a legendás Balatontól pedig mindössze 30 km-re lesz.

A szálláshelyről

A Wellness Hotel Aphrodite **** Zalakaros fürdővárosának csendes övezetében található, mindössze néhány perc sétára a Zalakarosi termálfürdőtől (400 m). Az itt töltött nyaralás igazán a pihenés jegyében telik majd ebben a festői környezetben. A szállodától nem messze (3 km-re) található a 7 Vezér Kalandpark, ahol a történelem játék és kaland a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Látogasson el az egyedülálló Zalakarosi Termáltó és ökoparthoz (900 m), ahol felfedezheti a természetjáró tanösvényt, játszóteret a 21 m hosszú csúszdával és szabadtéri fitness teremmel.

Tegyen egy kirándulást a Zalakarosi Parkerdőbe (2,1 km), ahonnan a helyi kilátóból gyönyörű kilátás nyílik a környékre. Ezután elkerékpározhat a Kis-Balaton természetvédelmi területre (12 km), ahol megcsodálhatja a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumot Magyarország legnagyobb bivalycsordájával, vagy a Kányavári-szigetet is felfedezheti. Gyerekekkel érdemes ellátogatni a Zobori Élményparkba vagy a Fenyvespusztai állatsimogatóba. Ne hagyja ki a mindössze 30 km-re található Balatont sem, ahol nyáron úgy érezheti magát, mintha csak a tengerparton lenne. A környéken pedig számos csodálatos fürdővárost csodálhat meg, mint például Keszthely (34,4 km), amely tele van történelmi emlékművekkel és múzeumokkal.

Hol fogok aludni?

Szállása a 34 kényelmes, geotermikus fűtéssel és légkondicionálóval felszerelt szobában lesz. A szobák WiFi-kapcsolattal és privát fürdőszobával rendelkeznek.

A Superior szoba 42 m²-es, franciaággyal, ülősarokkal ellátott asztallal, LCD TV-vel, telefonnal és széffel van felszerelve. Ez a szoba ideális választás párok számára. Pótágy elhelyezésére azonban nincs lehetőség, illetve felár ellenében erkélyes opciót is választhat.

A Családi szoba (kb. 44 m²) családok számára készült, és akár 2 kiságy vagy pótágy elhelyezésére is van lehetőség, így összesen akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas lehet. A szoba erkéllyel rendelkezik, felszereltségéhez TV, telefon, minibár és széf is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében házias jellegű ételeket szolgálnak fel, amelyek hozzávalóit a Garabonciás farmról (3 km) szerzik be. Minden zöldség, gyümölcs, hús, tojás, tejtermék onnan származik. Minden napot a bőséges büféreggeli kínálatával kezdhet, ahol különféle módon elkészített tojásokat, házi felvágottakat, friss tejet és tejtermékeket fogyaszthat. A nap lezárásaként kóstolja meg a legjobb helyi specialitásokból álló, hagyományos receptek szerint elkészített svédasztalos vacsora kínálatát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda gyönyörű és modern wellness-központtal rendelkezik, amely 3 fedett és 1 szabadtéri medencével rendelkezik. Melyiket választaná szívesen? A termál (36 °), az élmény (28 ° C), a szabadtéri (28 ° C), vagy éppen a hűtőmedencét (2 ° C) egy kellemes finn-, vagy infraszaunázás után? A listának azonban nincs még vége, hiszen gőzfürdő, szolárium, pezsgőfürdő és élményzuhany is vár Önre. Az élmény megkoronázásakképpen válasszon a 43 féle masszázs közül is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda bababarát. Igényelhet gyermekágyat, pelenkázót, fürdetőt, bilit, etetőszéket, bébiétel melegítőt és vízforralót is.


SZ19000728

Wellness Hotel Aphrodite ****

Wellness Hotel Aphrodite ****

Sport u. 10. , Zalakaros
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Zala-Kraft Kereskedelmi Kft. Cégjegyzékszám: 20-09-064144


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
6 900 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
1000 Ft/éj a szabadtéri, felügyelt parkolóban, vagy 2000 Ft/éj a mélygarázsban.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a fürdőtől
100 m
Busz megálló
0,8 km

Utazási tippek

Zalakarosi Fürdő

Zalakarosi FürdőUtazási tipp

Zalakaros kisváros létére mégis a lélegzetelállító gyógyfürdők hazájának számít Magyarországon. Az Európai Gyógyfürdõ Szövetség (AESB) a Zalakarosi Gyógyfürdőt ötcsillagosnak értékelte, amely hivatalosan is elitnek sorolja az európai termálfürdõk között. És ez nem is csoda!

A wellnessrészleg ideális lehetőségeket kínál, különösen gyermekes családok számára.

A Zalakaros Spa, gyógyfürdő részei:

  • Gyermekvilág több mint 60 különböző vízi látványossággal
  • Adrenalin csúszópark 400 m szánkópályával
  • Családi szánkópark (több mint 400 méter szánkóelem, beleértve olyan különlegességeket, mint a Kamikaze, Turbo és Ufo)
  • Úszómedence hullámokkal
  • Családi medence
  • Fitnesz medence
  • Gyerekmedence
  • Klub szoba és gyermekek udvara
  • Termálfürdő és úszómedence
  • Sportmedence
  • Gyerek- és családi szauna

Természetesen nem feledkezhetünk meg a gyógyközpontról sem. A medencék egy része fedett, de kertet is találhatunk itt medencével, karbantartott sziklakertekkel és nyugágyakkal.

A helyi termálvíz összetétele egyedülálló Európában. Számos különféle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Különösen hasznos a bőrproblémákkal, ízületek, izmok, inak, gerinc és csontrendszer betegségeivel, lágyrész reumatikával, műtét utáni és poszttraumás betegségekkel, nőgyógyászati ​​és urológiai betegségekkel érkezők számára.

Az egész napos belépő felnőttek számára a szezonban (07.01. - 09.13.) 3 900 Ft-tól indul (kb. 11 €), a szezonon kívül 3 000 Ft (kb. 8,50 €).

További információ
Zalakaros
Zalakaros
Hévízi Tófürdő
Hévízi Tófürdő
Hévíz városa
Hévíz városa