Üdülés Németországban

Fedezze fel a festői Bajorország vagy a német városok szépségét. Akár egy romantikus wellness-nyaralást, akár egy családi síelést vagy egy barátokkal való túrázást tervez, itt biztosan talál kedvére valót.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 7 ajánlat


Csábítják a látnivalók és a különböző kulturális események? Fedezze fel, mit kínálnak Németország nagyvárosai, mint a főváros Berlin, ami híres Brandenburgi kapuval és a Múzeum-szigettel nyűgözi le a turistákat, vagy Drezda aminek a lenyűgöző Frauenkirche a jelképe.

Mindenképpen utazzon el Németországba a karácsonyi vásárok idején is, amikor minden ragyog, és az utcák tele vannak ajándékokat és finomságokat árusító standokkal. Foglaljon kényelmes szállást a központhoz közel, és élje át a varázst gyermekeivel együtt.

Fedezze fel Németország természeti kincseit

Túrázzon a németországi a hegyekben ismerje meg az ország déli részén húzódó a Bajor Alpokat, vagy a határon átnyúló Érc-hegységet, amelyet németül Erzgebirge-nek neveznek. A német hegyvidéki szállodák kényelmesek, bőséges étkezésekkel és gyakran a csomag részét képező gyógyfürdő belépőkkel várják a vendégeket.

A természet kedvelőknek érdemes megnézni a bajorországi Berchtesgaden Nemzeti Parkot, aminek közelében található a festői Königssee és Obersee tó, valamint Hitler hírhedt sasfészke is. Ha Bajorország felé veszi az irányt, mindenképpen sétáljon végig egy lombkorona sétányon és töltsön el egy frissítő napot a Chiemsee tó mellett is, amit a bajor tenger becenévvel illetnek.

Németország, Ausztria és Svájc határán fekszik a Bodam-tó, amely ideális fürdőzésre, és sok lehetőséget tartogat kerékpározásra vagy városnézésre is. A közelben található például a Husz János életéhez kapcsolódó csontház.