Tengerparti nyaralás

Felejtse el a mindennapi gondokat, elég egy fürdőruha és indulhat is a napsütötte homokos tengerpartra. Egy nyári tengerparti kirándulás a legjobb a feltöltődéshez. Utazzon le délre, ismerjen meg idegen kultúrákat és éljen át izgalmas kalandokat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 21 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat


Válogasson népszerű horvátországi nyaralásaink közül és szálljon meg olyan népszerű helyeken, mint Dalmácia, Isztria, Split vagy a Krk sziget. Kínáltunk folyamatosan frissül annak érdekében, hogy biztosan ne maradjon álmai nyaralásáról.

Ha pedig innkább a napsütéses Olaszország csábítja, ókori műemlékeivel és hosszú strandjaival, akkor látogasson el a Veneto régióba és Riminibe ahol a tengerparti kikapcsolódást összekapcsolhatja a történelmi városok felfedezésével.

Ajánlatainkban minden szállástípust megtalál, így a luxusszállodáktól egészen a magánszálláshelyekig válogathat. Öntől függ, hogy az all inclusive nyaralás kényelmét, vagy inkább a saját konyha adta szabadságot részesíti előnyben.

Családi nyaralás Horvátországban és Olaszországban

Természetesen a tengerpart a családosokat is várja. Szálljon meg egy többszemélyes apartmanban vagy egy babababarát szemléletű szállodában, ahol magától értetődő a privát játszótér és minden biztosított ami a kisgyermekek gondozásához szükséges. És mivel négylábú kedvence nélkül unalmas lenne a nyaralás, mi segítünk megszervezni a kutyabarát tengerparti vakációt is.

Nem csak a tengerben, de a medencékben is szeret mártózni? Válasszon közvetlenül a tengerparton található, vagy medencével ellátott szállásaink közül, amik közelében gyakran aqua- és vidámparkokban szórakozhat.