Tengerparti nyaralás

Felejtse el a mindennapi gondokat, elég egy fürdőruha és indulhat is a napsütötte homokos tengerpartra. Egy nyári tengerparti kirándulás a legjobb a feltöltődéshez. Utazzon és ismerjen meg idegen kultúrákat és éljen át izgalmas kalandokat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 89 ajánlat


Válogasson népszerű horvátországi nyaralásaink közül és szálljon meg olyan népszerű helyeken, mint Dalmácia, Isztria, Split vagy a Krk sziget. Kínáltunk folyamatosan frissül annak érdekében, hogy biztosan ne maradjon álmai nyaralásáról.

Ha pedig innkább a napsütéses Olaszország csábítja, ókori műemlékeivel és hosszú strandjaival, akkor látogasson el a Veneto régióba és Riminibe ahol a tengerparti kikapcsolódást összekapcsolhatja a történelmi városok felfedezésével.

Ajánlatainkban minden szállástípust megtalál, így a luxusszállodáktól egészen a magánszálláshelyekig válogathat. Öntől függ, hogy az all inclusive nyaralás kényelmét, vagy inkább a saját konyha adta szabadságot részesíti előnyben.

Családi nyaralás Horvátországban és Olaszországban

Természetesen a tengerpart a családosokat is várja. Szálljon meg egy többszemélyes apartmanban vagy egy babababarát szemléletű szállodában, ahol magától értetődő a privát játszótér és minden biztosított ami a kisgyermekek gondozásához szükséges. És mivel négylábú kedvence nélkül unalmas lenne a nyaralás, mi segítünk megszervezni a kutyabarát tengerparti vakációt is.

Nem csak a tengerben, de a medencékben is szeret mártózni? Válasszon közvetlenül a tengerparton található, vagy medencével ellátott szállásaink közül, amik közelében gyakran aqua- és vidámparkokban szórakozhat.