Üdülés Alsó-Ausztriában

Alsó-Ausztria egy Bécs körül fekvő szövetségi állam, ahol rengeteg látnivalót talál egy helyen - a Bécsi-Alpok, a Duna körüli kerékpárutak, az alsó-ausztriai szurdokok és a Weinviertel borvidék mind várják. Válassza ki a szállást, és induljon el, hogy felfedezze mindezt a szépséget.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Bár Alsó-Ausztria közel fekszik a határhoz és egy rövidebb autóúttal is elérhető, a turisták körében nem olyan népszerű. Pedig ebben a régióban rendkívüli élményekben lehet része, és olyan helyeket látogathat meg, amelyek a National Geographic és az UNESCO zsűrijét is megragadták.

Alsó-Ausztria - a szokatlan élmények és a téli sportok paradicsoma

Alsó-Ausztria tartományt minden oldalról Bécs veszi körül. Az osztrák fővárosában töltött idő során a városnézés mellett kirándulhat a természetben is, amely igazán varázslatos ebben a régióban.

A túrázókat a helyi magashegység számos túraútvonallal örvendezteti meg, amelyek virágos réteken és kristálytiszta tavak mellett vezetnek. Ne hagyja ki a díjnyertes Melk apátság, vagy a Schloss Hof meglátogatását sem. Egyedülálló élményt nyújt az Ötscherland-Express vasúton való utazás is a Kienberg-Göstling vonalon, vagy egy hajózás a Seegrotte Hinterbrühlön, Európa legnagyobb földalatti taván.

Bécs déli részén találhatók a Bécsi Alpok. Az osztrák főváros kapuin kívüli hegyvidéki világ hagyományos üdülőhelyeket és üdülőhelyeket kínál, amely tökéletes választás egy síelésre. Ezen a területen a kék pályák vannak túlsúlyban, így ideális terep a gyermekes családok számára. A népszerű üdülőhelyek közé tartozik Ötscher, Göstling-Hochkar és Annaberg.