Szálljon meg Alamócban

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Mi jut először eszébe, ha azt hallja, hogy Alamóc? A virágok, sajt vagy egy történelmi tér? Mindenesetre igaza van - Alamócban valóban mindez megtalálható. Élvezze a nagyszerű látnivalókat és nevezetességeket, és induljon el Észak-Morvaországba egy pihentető üdülésre.

Fedezze fel Alamóc minden szépségét

Alamóc a Cseh Köztársaság második legnagyobb természetvédelmi területeként ismert és gyönyörű történelmi belvárossal büszkélkedhet. A várost a fontos érseki palota és az UNESCO Világörökség részét képező Szent Szentháromság oszlop díszíti. Alamóc különleges atmoszférával rendelkezik, különösen télen, amikor a hagyományos karácsonyi vásárokat tartják a belvárosban. Akár a látnivalók felfedezésére, akár egyedi karácsonyi ajándékok vásárlására érkezett, tudnia kell, hogy a városban töltött nap után megérdemel egy kellemes pihenést. Foglaljon tehát szállást [korlátlan wellness-hozzáférés](https://travelking.hu/csehorszag/deal/7957/hlubocky-wellness-hotel-hlubocky-dvur?hash=hyHHtBTfIJspA0CHcx7OrnIWvpZAd970 )**. Töltődjön fel a pezsgőfürdőben vagy a szaunában.

Alamóc a Virág kiállításról is híres. Ritka növények és virágok láthatók itt az év bármely szakában - három történelmi park és egy botanikus kert is található itt. Ha családi nyaralásra megy, vigye el a gyerekeket a népszerű állatkertbe vagy vízi parkba.