Nyaralás Dalmáciában

A Zadar és Dubrovnik között található terület Horvátország üdülő paradicsoma. Élvezze a kristálytiszta tengert, a végtelen strandokat és a rengeteg érdekes történelmi látnivalót. Válassza mesés dalmát nyaralásaink egyikét és adja át magát egy gondtalan tengerparti vakációnak.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 34 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Pinija lenyűgözött minket, és teljesen megérdemli a 4*-ot! A szállodát nemrég felújították, így a szobánk teljesen megújult. Minden vendég számára tartogatnak valami meglepetést (minigolf, tenisz, bárok, éttermek, táncestek, gyermekprogramok, medencék, SPA). A szálloda egy csodás félszigeten található így a tenger és a gyönyörű strandok veszik körül. A félpanziónak köszönhetően valóságos lakomákban volt részünk. A reggeli és a vacsora kínálatában minden volt, amit csak el lehet képzelni! Csodafinom desszertekkel is kényeztettek, így édes befejezése volt minden napnak.”

Nikola Průdková
Nikola Průdková
Pénzügyi csapat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Dalmácia Horvátország fontos turisztikai területe. Minden sarkában gyönyörű helyet találhat aki arra téved, amik garantálják a felejthetetlen nyaralást. A régió Zadartól egészen Dubrovnikig húzódik és számos szigetet, gyönyörű strandokat és romantikus történelmi városokat tartogat a kalandvágyók számára. Fedezze föl Ön is ezt a közép-európai paradicsomot a Travelking segítségével!

Kikapcsolódás Dalmáciában!

A csodás horvát tengerpart nagy részét a három részre osztható Dalmácia foglalja magában, Észak-Dalmáciában például olyan érdekes történelmi városok találhatók, mint Zadar vagy Sibenik. Az UNESCO műemlékek mellett pedig a gyönyörű természet is várja, ehhez a Kornati és a Krka nemzeti parkokat kell felkeresnünk. És persze az Adriai-tenger strandjait itt is vétek kihagyni.

Közép-Dalmácia területét Split városa uralja, amely például az 1700 éves, impozáns Diocletianus-palotájával büszkélkedhet. A város azonban más történelmi emlékműveket, romantikus utcákat és csodálatos fürdőzési lehetőségeket is kínál az elképesztő Makarska Riviéra közelében. Ha egy kis pezsgést vinne a kirándulásába, akkor érdemes egy kis időt tölteni a gazdag éjszakai élettel rendelkező Brac és Hvar-szigeten is.

Dél-Dalmácia szintén ismert gazdag történelméről. A terület központját Dubrovnik városában találjuk. Ha ide utazik, és a természetben szeretne időzni akkor vegye az irányt a Mljet Nemzeti Park felé, ahol például két, a tenger vize által feltöltött tó víztükrében merülhetünk el. Ha pedig esetleg egy kis hajókázással tenné fel a koronát üdülésére akkor tegyen egy kört az olyan híres szigetek körül, mint Korcula.