Szállások privát wellness lehetőséggel

Ki ne szeretné a pezsgőfürdő és a szauna melegét és azt, ha ezt privát körülmények között élvezheti? Ha magára ismert akkor jó hírünk van! Íme a nálunk foglalható szállások, ahol privát wellnessezésben lehet része.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 52 ajánlat


Önt is mindig bosszantja, amikor a tökéletes pihenésről szóló wellness élményt rendre megzavarja a hosszadalmas sorban állás, amikor már a túl sok ember miatt nem tud kényelmesen elhelyezkedni a termál medencében vagy amikor egész nap nem talál helyet egyik szaunában sem? Mi a Travelkingnél megértjük ezt az érzést, ezért ajánljuk Önnek is, hogy válogasson azon ajánlataink közül, amelyek privát wellness szolgáltatásokat kínálnak.

Relaxáljon zavartalanul egy privát gyógyfürdőben

Szeretné magát és szerelmét valami különlegessel megajándékozni évfordulójuk vagy születésnapjuk alkalmával, és már unják a szokásos gyertyafényes vacsorát? Próbáljanak ki valami egészen újat egy romantikus wellness üdülés keretében. Élvezzék együtt privát wellness részleg kényelmét, és merüljenek el egymás társaságában, hiszen itt senki sem fogja Önöket megzavarni ebben.

Ha pedig ezt sem tartja elegendőnek, akkor tegye fel a koronát a zavartalan kikapcsolódásra azzal, hogy masszázsok vagy más gyógykezelések igénybe vételével kényezteti magukat.