Látogasson el Pozsonyba, és szálljon meg a stílusos és modern WX Hotel ***-ben, ahol a pihenést az úszómedencével, pezsgőfürdővel és finn szaunával felszerelt privát wellness-részleg teszi még vonzóbbá. Utalványunknak köszönhetően ízletes svédasztalos reggeliben lesz része. Ráadásul a szálloda elhelyezkedésének köszönhetően mindössze egy rövid sétára lesz az érdekes kirándulóhelyektől és az osztrák határtól.

A szálláshelyről

A WX Hotel *** a szlovák főváros csendes, külvárosi részén található Dévényújfalun (110 m). Innen gyalog is elérheti a Fehér sziklákat (6,1 km), meghódíthatja a Devínská Kobyla (4,9 km) hegyet, valamint a Dévény várát (5,8 km) - a szlovák-osztrák határon található gótikus romvárat - is. A városközpontba autóval kb. 20 perc, tömegközlekedéssel 40 perc alatt el lehet jutni.

Ha a városközpontba látogat, ne hagyja ki a Pozsonyi várat (14,8 km), amelynek építése a 9. században kezdődött, és nemcsak gyönyörű építészetével, de bájos barokk kertjével is elvarázsolja majd. Meglátogathat más történelmi műemlékeket is, mint például a 18. századból származó Grassalkovich-kastélyt (14,4 km) a hatalmas kastélykerttel, a 14. századból származó Mihálykaput (14,5 km) vagy a 12. századból származó Szent Márton-székesegyházat (19 km).

Sétáljon a gyönyörű Szabadság téren (14,3 km) vagy a Fő téren (14,9 km). Néhány utcával arrébb található a klasszikus Prímási palota (14,8 km), és fényképezkedhet a híres Cumil-szoborral (15,9 km). A kultúra szerelmesei ellátogathatnak a Szlovák Nemzeti Színházba (21,3 km), a Nedbalka Galériába (15 km). Télen ne hagyja ki a csodálatos karácsonyi vásárokat, amelyek varázslatos hangulatot kölcsönöznek a városnak.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes Comfort kétágyas szobában lesz, amely modern berendezéssel, valamint hajszárítóval és piperecikkekkel felszerelt privát fürdőszobával rendelkezik. A szobában franciaágy, smart TV, vízforraló, kis hűtőszekrény és mikrohullámú sütő található. Emellett légkondicionáló és wifi-hozzáférést is a szobához tartozik, egyes szobákhoz pedig erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Moravia étterem hagyományos szlovák konyhával és nemzetközi specialitásokkal kényezteti vendégeit. Nyáron a tágas szabadtéri teraszon is üldögélhet egy finom ital társaságában.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda fénypontja a modern wellness-részleg, ahol feltöltődhet a relaxációs medencében, a privát pezsgőfürdőben, vagy a finn szaunában is pihenhet, vagy kipróbálhatja a Kneipp-járdát is. A wellness-élményt masszázsok széles választéka is fokozza.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Közvetlenül az étterem terasza mellett található egy mászókákkal felszerelt kültéri játszótér, így kényelmesen felügyelheti gyermekeit akár egy csésze kávé mellett is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában elektromos kerékpár-töltők állnak rendelkezésre.

WX Hotel ***

WX Hotel ***

Opletalova 1/A , Bratislava
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
WX HOTEL, s. r. o. Cégjegyzékszám: 36841391


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
15 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
16 km

Utazási tippek

Pozsony

Pozsony Utazási tipp

A szlovák főváros, Pozsony a Duna két partján húzódik. A város gazdag kultúrális eseményekkel, színházakkal, történelmi emlékművekkel, múzeumokkal és sport eseményekkel várja látogatóit. A nevezetességek többsége a történelmi belvárosban található.

A leglátogatottabb helyek Pozsonyban:

  • Pozsonyi vár
  • Szent Márton-dóm
  • Óvárosháza
  • Prímási palota
  • Ne feledkezzen meg a Pozsonyi állatkertről és az UFO-ról (a jellegzetes kilátó torony) sem, amelyeket évente több ezer turista látogat. A kilátó toronyból kiváló kilátás nyílik az egész városra.

Tartózkodása során megvásárolhatja a Bratislava City Cardot is, amely által a szlovák főváros jellegzetességeit kedvezményes áron látogathatja. És melyek is ezek a kedvezmények? Korlátlan ingyenes utazás a tömegközlekedéssel (100-as és 101-es zónákban), ingyenes körbevezetés a belvárosban és kedvezmények 59 intézmény látogatására (múzeumok, fürdők, éttermek, stb.).

További információ
Dévény vára (nemzeti kultúrális örökség)
Dévény vára (nemzeti kultúrális örökség)
Pozsonyi vár
Pozsonyi vár
Pozsonyi szobrai
Pozsonyi szobrai