Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

 • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
 • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
 • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Gyakran ismételt kérdések

A csomagot automatikusan elküldjük a megadott e-mail címre, amint a befizetés jóváírásra kerül a fiókunkba. Ha nem találja a beérkezett üzenetek mappában, akkor az alábbi helyzetek egyike fordulhat elő:

 1. Levélszemét

  Először mindig ellenőrizze e-mailjét, hogy nem került-e a spam mappába a megvásárolt csomagja. Ellenőrizze a Gmail.com Spam mappáját.

  Ha nem talál itt utalványt, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: info@travelking.hu. E-mailben írja meg a banki megrendelésnek azonosítóját, és újra elküldjük a csomagot. A csomagot a profiljából is letöltheti.

 2. Rossz számlaszám

  Győződjön meg arról, hogy helyesen írta be számlaszámot és az összeget a fizetési megbízásban. Amennyiben jól adta meg ezeket az adatokat, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@travelking.hu e-mail címen keresztül.

 3. Rossz kapcsolattartási cím

  Ha még nem kapott megrendelésére vonatkozó fizetési utasításokat, akkor valószínűleg rossz e-mail címet adott meg. Írja meg nekünk az info@travelking.hu címen keresztül, hogy melyik csomagot rendelte meg
 • Elérhető dátumok foglalásának lehetősége

 • Az elérhető dátum lefoglalásával történő vásárlással a lefoglalt dátumot és annak kötelező érvényű fenntartását választja.
 • Csomag vásárlása időpontfoglalás nélkül

 • A kívánt dátum elérhetőségét közvetlenül a weboldalunkon keresztül ellenőrizheti. Minden egyes ajánlathoz a csomag érvényességi ideje alatt egy naptár jelenik meg, a foglalható időszakokkal.
 • Ha a kiválasztott dátumot narancssárga szín jelöli, ez azt jelenti, hogy a szálloda az adott időszakban teltházas, és az ajánlat nem foglalható. A szürke szín azt jelenti, hogy a szálloda nem engedélyezi a szállást az adott napon.
 • Ha a választott időtartamot zöld szín jelöli, akkor ebben az időben a szálloda rendelkezik szabad kapacitással. A naptárat rendszeresen frissítik, de a rendelkezésre álló dátumok napról napra változhatnak, különösen a főszezonban. Ezért mindig jobb egyeztetni a rendelkezésre álló kapacitást közvetlenül a szállodával. Ezt Ön is megteheti, vagy felveheti a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy ellenőrizzük Önnek.
 • Szállások dátumok foglalásának lehetőségével

 • Az elérhető dátum lefoglalásával történő vásárlással a lefoglalt dátumot és annak kötelező érvényű fenntartását választja.
 • Csomag vásárlása időpontfoglalás nélkül

 • A foglaláshoz szükséges a csomagazonosító sorszám megadása. Amennyiben rendelkezik azonosítóval, érdemes mihamarabb foglalni a szállodában, amíg a szálloda rendelkezik szabad kapacitással.
 1. Üdüljön Magyarországon vagy külföldön magyar nyelvű személyzettel

  A magyar nyelvű személyzettel rendelkező szállásokat Ön is lefoglalhatja. Vegye fel a kapcsolatot recepcióval telefonon vagy e-mailben. Ha bármilyen komplikáció jelentkezik, ne habozzon kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal. Nyomtassa ki az utalványt, mielőtt útnak indul és érkezéskor mutassa a recepción.

 2. Külföldi tartózkodás, ahol a személyzet csak idegen nyelvet beszél

  Nem kell aggódnia a nyelvi akadályok miatt. Örömmel segítünk a foglalásban. Küldjön egy e-mailt az info@travelking.hu, címre, amely tartalmazza a nevét, a személyek számát (beleértve a gyermekek életkorát), a választott dátumot, a csomag azonosító számát és minden egyéb információt. Megerősítjük a szállodánál a foglalási kérést, majd elküldjük az e-mail címére. Nyomtassa ki a csomagot, mielőtt indul, és érkezéskor mutassa be a recepción.

 3. Foglalás módosítása

  Örömmel segítünk Önnek, ha módosítani kívánja foglalását. Küldjön nekünk egy írásbeli kérést az info@travelking.hu e-mail címre, azzal az információval együtt, hogy pontosan melyik csomagot rendelte meg.
 • Válassza a hitelkártya-fizetést. Ugyanakkor szükséges, hogy a 3D biztonságos online kártyás fizetési szolgáltatást aktiválják a bankjában. Továbbá kellően magas napi / havi fizetési korláttal kell rendelkeznie. Probléma esetén vagy, ha nem biztos benne, hogy kártyája megfelel-e ezeknek a feltételeknek, vegye fel a kapcsolatot a bank ügyfélszolgálatával.
 • Kártyás fizetés esetén az utalványt a fizetéstől számított 15 percen belül kapja meg. Amint a fizetés befejeződik weboldalunkon, a visszaigazolást elküldjük Önnek e-mailben amit letölthet.
 • Vásároljon csomagot dátum lefoglalásával

 • Ha a foglalási dátummal rendelkező utalványt vásárol, a szálláshely fizetés után azonnal értesítést kap a foglalásról, így Önnek nincs további teendője.
 • Nyomtassa ki az utalványt, mielőtt útnak indul és érkezéskor mutassa meg a recepción. Minden utalványnak megvan a saját egyedi azonosítója, amivel csak Ön rendelkezik. Ezért ne adja senkinek tovább, kivéve az adott szálláshely személyzetének.

Vásároljon csomagot határidő nélkül

 • Vegye fel a kapcsolatot a szállodával, miután megkapta csomagját, és minél hamarabb foglalja le tartózkodását. A szálloda minden kérdésére megadja a választ a szolgáltatásokkal kapcsolatban.
 • Függetlenül attól, hogy Magyarországon vagy külföldre foglal - szívesen segítünk Önnek a foglalásában.
 • Nyomtassa ki a csomagot, mielőtt indul, és érkezéskor mutassa meg a recepción. Minden csomagnak megvan a saját egyedi azonosítója, amely csak az Ön részére szól. Ezért soha ne tegye senkinek sem közzé, kivéve az adott szálláshely személyzetét.
 • A tartózkodás bármikor lehetséges a csomag érvényességi ideje alatt a szabad kapacitás függvényében.
 • Az utalványra azonban korlátozások vonatkozhatnak. Jellemző példák a szezonok (csak az adott szezonon belül foglalhatnak) vagy az érkezés napja. Minden korlátozást megtalál úgy a csomag leírásában, mint az utalványon.
 • A foglalást időben el kell végeznie, hogy elkerülje azt a kellemetlen helyzetet, hogy az Ön által kívánt időszakok már teltházasakká válnak.

Használja ki hűségprogramunkat és gyűjtsön hűségpontokat különféle tevékenységekre. Megszerezheti őket, ha például megvásárolja az üdülését vagy kitölti a kérdőívet. Így jelentős összeget megtakaríthat.

1 hűségpont = 12 Ft kedvezmény.

 • A kreditek beváltásához be kell jelentkeznie az e-mail címével és jelszavával.
 • A bejelentkezés után válassza ki a csomagot és rendelésekor írja be a tetszőleges kreditszámot a "Kreditek" mezőbe. 1 kredit = 12 Ft kedvezmény.
 • Helyreállítható itt.

Természetesen – határidő nélküli csomag vásárlásának előnye – hogy ez a csomag bárki számára átadható.

A Travelking nem állít ki adóügyi bizonylatot. A vásárló részére átviteli elismervény kiállítása történik. Az adóügyi bizonylat kiálításának kötelezettsége a szolgáltatót terheli.

Az adóokmányt a szolgáltatótól (az adott szállodától / vendégháztól) kell beszerezni, vagy felveheti a kapcsolatot a pénzügyi osztályunkkal e-mailben a finance@travelking.hu. Örömmel válaszolunk minden számlával kapcsolatos kérdésére.

A Travelking csak közvetítő, tehát nem adhat ki adóokmányt. Az adóokmány kiállításának kötelezettsége a szolgáltatót terheli.

Ügyfélszolgálati szakembereink

Cindy Ügyfélszolgálati munkatárs info@travelking.hu
Tomáš Panaszkezelés info@travelking.hu
Zuzana Ügyfélszolgálati munkatárs info@travelking.hu

Travelking portál üzemeltetője:

TPF group s.r.o.
Dvořákova 44/14, Brno 602 00, Česká republika
IČO: 02642328 | DIČ: CZ02642328