TravelBomba - Szállások hatalmas kedvezményekkel

Nincs mese, itt az ideje a várva várt pihenésnek! Válogatott kedvezméyes ajánlatainknak köszönhetően a számláját sem kell lenulláznia a tökéletes kikapcsolódáshoz. Válasszon TravelBomba ajánlatainkból, amelyek esetében minimum 30% kedvezménnyel foglalhat Last Minute, First Minute, vagy promóciós utalványt. De legyen résen, mert ezek az utalványok legtöbbször csak korlátozott számban érhetőek el!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 37 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Amstel Győr csendes részén található. Ez egy családi szálloda, csodálatos és barátságos személyzettel, kiváló konyhával, és az érzés, amit a Duna-parton, a napos teraszon egy sör mellett éreztem, megfizethetetlen volt.”

Peter Kóša
A Travelking társtulajdonosa


Van, hogy kihívást jelenthet, hogy olyan családi vagy romantikus nyaralást válasszon, amely nem csak a családot de a pénztácráját is boldoggá teszi. A kedvezményes ajánlatainkkal ez nem lesz probléma! Ajánlataink között háromféle kedvezményes lehetőséget talál:

TravelBomba - Mit jelent ez? Bombasztikus utalványokat, legalább 30%-os kedvezménnyel, limitált számban. Ha tehát egy csodás pihenésre vágyik jelentős kedvezménnyel, keresse a TravelBomba feliratot.

  • Last Minute - Egy igazán spontán élményre vágyik? Válasszon szállást Last Minute kínálatunkból, és már indulhat is a nagy kaland!

  • First Minute - Ha szeretné jó előre megtervezni a pihenést. A First Minute ajánlatok esetében nem csak abban lehet biztos, hogy a kiválasztott szálláson még sok szabad szoba elérhető, hanem a kedvező ár-érték arányban is.

  • Különleges ár - Egy gyönyörű helyen való kikapcsolódás nem csak a Önnek, hanem a pénztárcájának is örömet okozhat! Ha különleges árú ajánlataink közül választ, alacsony áron élvezheti a nagyszerű szolgáltatásokat és rengeteg élményt szerezhet.