Glamping - luxus sátrazás az erdőben

A természet szívében szeretne megszállni de elriasztják az azzal járó kényelmetlenségek? Nem szeretne fájós háttal, átázva kelni? Próbálja ki Ön is glampinget és élvezze a luxus környezetet a természet legmélyén.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 5 ajánlat


Szívesen szállna meg a természet közvetlen ölelésében, de a kényelmi igényeiből nem szeretne engedni? Akkor Önnek találták ki az utóbbi időben egyre divatosabbá váló glampinget. Sátrazzon Ön is az autentikus erdei környezetben úgy, hogy közben végig a luxus veszi Önt körül.

Glampingezzen Ön is egy erdei luxusszálláson

A glamping szállások olyan sátrakat vagy kisebb erdei házakat jelentenek, aminek belső tereit a luxus trendek szerint rendezték be és amikből nem hiányozhatnak a modern technika alapvető vívmányai. Alighogy kiteszi reggel a lábát a szállása ajtaján, már indíthatja is az erdei túrát, este pedig használja ki a glamping adta előnyöket: nézzen például egy filmet a síkképernyős tévén, vegyen egy forró fürdőt vagy csak ossza meg ismerőseivel a nap élményeit, hiszen itt az online kapcsolatra nem lehet majd panasza.

De akár a túrát is elhagyhatja, hiszen ha a szállás környékén marad, akkor is élvezheti az érintetlen természet minden csodáját: a misztikus erdei hangulatot, a napos réteket, a mesés erdei tavakat. És mindeközben ne felejtse el kihasználni a luxus szállás előnyeit. Töltődjön fel a kényelmes ágyon, igyon egy finom italt és felejtse el a mindennapi gondokat.