Szállások és látnivalók a Liptó régióban

Liptó az egész évben elérhető turista paradicsom. Az ide utazók síelhetnek, földalatti barlangokat fedezhetnek fel vagy a kerékpár nyergéből csodálhatják meg a régió fenséges élővilágát. Ráadásul a környéken található a Szentmáriai-víztározó, a hatalmas Tatralandia vízi park és a patinás Besenyőfalvi Aquapark is.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 16 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A Liptó régió számtalan látnivalót kínál a kirándulóknak, nem véletlenül olyan népszerű körükben. A Magas- és részben az Alacsony-Tátrát is érintő terület legnagyobb kincse a varázslatos Szentmáriai-víztározó.

Mire számíthat a liptói kirándulás alatt?

A Liptóba érkező utazók legnépszerűbb célpontja a legnagyobnagyobb szlovákiai vízipark, a Tatralandia, ami a szerelmespárokat és a gyermekes családokat nagyszerű szolgáltásokkal várja. Az idősebbeknek és a nyugalmat kedvelőknek pedig a Besenyőfalvi Aquapark termálmedencéit érdemes kipróbálni.

Ezen kívül számos olyan gyönyörű barlangot, mint a Demänovská jégbarlang, valamint vízeséseket és múzeumokat is felfedezhet a környéken. Télen pedig ne hagyja otthon síléceit, mert a közelben számos kíváló síközpont is található.

A szállásra pedig biztosan nem lesz gondja, hiszen a Travelking kínálatában a stílusos faházaktól és a hangulatos panzióktól a legfelkapottabb szállodákig minden megtalál. Ha teheti válasszon olyan szállást ami saját wellness részleggel is rendelkezik, így szinte ki se kell lépnie a szobájából és máris a pezsgőfürdőben vagy a szaunában találja magát.