Szállások golfpályáknál

Élvezze az aktív pihenést gyönyörű környezetben. A golfozás sok szórakozást és egészséges testmozgást nyújt. Válassza a golfpályákhoz közeli szállást, és semmi sem állhat a játék útjába.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 9 ajánlat


Szeretne aktívan pihenni, gyönyörű környezetben? Menjen golfozni! Ha szeretne megismerkedni a golfozással, vagy lelkes golfozó, egy pihenés a golfpályák mellett ideális választás az Ön számára. Ezek már nem csak az amerikai filmekben léteznek, a professzionális golfpályák, a luxus wellness és a csodás ellátás már a közelben is elérhető.

Hová menjen golfozni?

Látogasson el egy igazi kastélyba és szálljon meg a zalacsányi 4*-os Batthyány Kúria & Golf Resort szállodában. Élvezze a Kahida termálfürdő vagy a Hévízi termáltó közelségét, a félpanziós ellátást, a csodás wellness részleget és persze a kastély közvetlen szomszédságában található 18 lyukú Zala Springs golfpályát, ahol a szálloda vendégei kedvezményes áron golfozhatnak.

Ha a csehországi Beszkidek hegységbe látogatna, csodálatos panoráma mellett hódolhat kedvenc sportjának a Golf & Ski Resort Ostravice szállodában. A helyi golfpálya a Beszkidek két legmagasabb csúcsa, a Lysá hora és a Smrk között, valamint az ostravicei Žár-hegy lábánál található. Ez egy parkland stílusú par 72-es (a teljes játékhoz 72 lökés szükséges) master 18 lyukú golfpálya. A pálya tervezője és építőmérnöke Chris Johnson volt, aki számos golfpályát épített már Európa- és Afrika-szerte. Tapasztalatát tükrözi a helyszín kiválasztása, a pálya formája, és a csodás elemei.

Ha pedig Bajorországba vágyik, a Bad Griesbachban található AktiVital Hotel lesz a legtökéletesebb választás. Töltődjön fel a gyönyörű bajor vidéken,élvezze a félpanziós ellátást és a szálloda saját termálmedencéjét és szaunáit. Bad Griesbachban és környékén pedig számtalan golfpályán hódolhat kedvenc sportjának csodás zöld környezetben.