Last minute hétvége

Szeretne egy kicsit kiszakadni a mindennapokból a hétvégén, de még nem tudja, hogy hová utazna? A Last Minute hétvége ajánlataink segítenek Önnek! Ebben a kategóriában a csütörtök vagy péntektől vasárnapig foglalható ajánlatainkat találja. Ráadásul ezeket az ajánlatokat minimum 20% kedvezménnyel tudja foglalni. Már csak azt kell eldöntenie hová utazna a hétvégén!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 39 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük az ittlétet. Bár az egyik nap esett az eső, így is rengeteg lehetőség volt a szórakozásra. A szobánkból csodás kilátás nyílt a Tátrára, esténként egy pohár prosecco mellett többször gyönyörködtünk benne. Szuper volt a wellness is, kipróbáltuk a pezsgőfürdőt és a szaunát is. A félpanziós ellátás bőséges és finom volt. A szálloda környéke tele van látnivalókkal. A közelben van egy bobpálya, amit nagyon élveztünk és megnéztük a Belianska-barlangot is. Összességében nagyon elégedettek voltunk a Hotel Tulipánban való tartózkodásunkkal, és csak ajánlani tudom magam és a párom nevében.”

Martin Dittert
Martin Dittert
Értékesítési csapat


A hétvége akkor a legjobb, ha megtöltjük tartalommal!

A munkahét után megérdemel egy kis pihenést, ami akkor a legjobb, ha megtölti tartalommal. Néha jó érzés a kanapén lustálkodni, vagy az elmaradt házimunkát bepótolni, de az igazi pihenés az, amikor új dolgokat tud felfedezni. Észrevette már, mennyivel hosszabbnak tűnik a hétvége, ha élményekkel tölti meg?

Fedezzen fel egy új várost, kiránduljon egyet a hétvégén, vagy lazítson egy csodás wellness hotelben és kezdje kipihenten, felfrissülve az új munkahetet. A Last minute hétvégék kategóriánkban csütörtöktől vagy péntektől egészen vasárnapig foglalható ajánlatokat talál, amik minimum 20%-os kedvezménnyel foglalhatóak. Csapjon le egy feltöltő, élményekkel gazdag hétvégére most!