Üdülés kutyával

Négylábú barátja szinte családtagnak számít és nélküle már nem is élvezné a kikapcsolódást? Miért is hagyná otthon, ha ajánlataink közt találhat állatbarát szállásokat is, ahol házi kedvencét is örömmel látják.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 391 ajánlat


Közeledik álmai nyaralása? Fejben már csomagolna és csak az utazás izgalmaira gondolna, de egy kellemetlen kötelessége még van hátra – el kell búcsúznia négylábú kedvencétől és meg kell oldania a felügyeletét amíg ön távol van. Jó hírünk van, ha Travelkinggel utazik ezekre nem lesz semmi szükség! Vigye magával kutyusát is, és éljék át együtt a közelgő kalandokat. A Travelking több mint 400 olyan szállodát és panziót tart számon, amelyek lelkesen fogadják a háziállatokat, ajánlataink száma pedig napról napra nő.

Pihenje ki a mindennapok fáradalmait kutyája társaságában

Még jobban fogja élvezni a kutyájával való nyaralást, ha kirándulást tesz a természetbe. Vegye az irányt például a hegyek felé, ahol számtalan túraútvonalat járhat be erdőkön és réteken keresztül, vagy utazzonvíz közelbe, ahol közös úszás és lubickolás vár önökre. Ha önt mind az erdők, mind a víz közelsége vonzza, nem kell aggódnia, Csehországban és Szlovákiában is megtalálja amit keres.

Ha kifejezetten tengervízben mártózna kedvencével, akkor válogasson olaszországi vagy horvátországi ajánlataink közül.

Ha négylábú kedvence a városnézést sem veti meg, és Ön is szívesen kapcsolódik ki gyógykezelések közben, foglaljon szállást egy gyógyfürdő közelében és élvezze a wellness kezeléseket kutyája társaságában. Sok szálloda fogad szívesen állatos vendégeket, így mindketten élvezhetik a látnivalókat és az első osztályú ellátást.