Nyaralás Horvátországban kutyával

Vágyik egy olyan horvátországi nyaralásra, ahová kis kedvencét is magával viheti? Szeretne vele játszani vagy sétálni a tengerparton? Akkor ne habozzon, és válasszon kutyabarát szálláshelyeink közül.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 29 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A Villa Dora ideális hely a kikapcsolódásra és kiváló kiindulópont a környék felfedezésére, kirándulásra vagy városnézéshez is. Vitathatatlanul a legnagyobb vonzereje, hogy csak pár lépésre van a tengerparttól. A hotel csodaszép kertjének közepén egy úszómedence is van, ahol édesvízbe is csobbanhat, vagy a partján napozhat, a kertben pedig grillezésre is van lehetősét. Az apartmanunk kényelmes volt és gyönyörű kilátás nyílt belőle a tengerre. A mediterrán klíma, a tengeri levegő és a csodás idő felejthetetlenné tette a nyaralást, így mindenképpen jövünk még!”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat


Ha van kutyája, akkor nagyon jól tudja, hogy kutyaszitter nélkül nem tervezhet nyaralást. Ha mégis, akkor is valószínűleg olyan kérdések gyötrik majd, hogy vajon négylábú kedvence jól van-e. Kerülje el a felesleges aggodalmakat, és keressen olyan szállást, ahova kutyáját is magával viheti, akár egy tengerparti nyaralásra is. Látogasson el Horvátországba és meglátja, hogy kedvence mennyire élvezni fogja a horvátországi kavicsos strandokat és a tengerben való közös úszkálást.

Hová menjen nyaralni Horvátországban a kutyájával?

Annak érdekében, hogy a lehető legjobban élvezzék tengerparti utazásukat, menjen kedvencével azokba a régiókba, ahová autóval könnyen eljuthat. Például az ország északi részén található Isztria félsziget ideális nyaralóhely lehet. A számos gyönyörű strand mellett olyan történelmi városok is elvarázsolják majd, mint Rovinj vagy Pula.

Kicsit távolabb található Észak-Dalmácia, amely kristálytiszta tengeréről és kavicsos strandjairól ismert. A helyi fenyőerdők tökéletesek a kutyával való sétákhoz. A történelmi látnivalók megtekintéséért Zadar, vagy Šibenik felé vegye az irányt.