Szállások és látnivalók Riminiben és környékén

Fedezze fel az olaszországi Riminit és környékét, ahol lenyűgöző ókori látnivalók és az Adriai-tenger frissítő ölelése várja Önt. Rimini egy pezsgő üdülőhely, ahol a "dolce vita" teljes pompájában fogadja az utazókat. Az Emilia-Romagna régió tengerpartja tökéletes helyszín mindenki számára, aki felejthetetlen tengerparti pihenésre vágyik.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 1 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Ha szeret ókori városokat megismerni és a tengerparton napozni, akkor az Ön számára Rimini az ideális utazási célpont. Fedezze fel a történelmi műemlékeket, kóstolja meg a helyi konyha legjavát, majd fürdőzzön az Adriai-tengerben ameddig csak kedve tartja.

Rimini ókori műemlékei és lenyűgöző strandjai csak Önre várnak!

Rimini a közeli városokkal együtt az Adriai-tenger legnagyobb olaszországi üdülőhelyeként vált ismerté. A terület azonban számos római és középkori műemléke miatt is népszerű a turisták körében, amelyeket Önnek sem érdemes kihagynia. Ahogy a város történelmi központját sem, és például a lenyűgöző Tiberius hídon is végig sétálhat. De talál itt egy amfiteátrumot és több olyan műemléket is, mint például Augustus császár diadalíve. Rimini felfedezése után látogasson el a közeli San Marino mini államába vagy Ravenna történelmi városába. A gyerekek nagy örömére a közelben rengeteg vidám és vízi park is található. Olyan komplexumok között válogathat, mint a Fiabilandia Mesepark, a Mirabilandia (ez Olaszország legnagyobb vidámparkja), a Cesenatico Vízipark, a Riccione Delfinárium és a Cattolica Akvárium.

Egy olaszországi vakáció nem telhet el a tengerben való fürdőzés nélkül. Válasszon Ön is olyan szállást ami a terngerpart közelében szállásolja el vendégeit. Így nemem kell sokat utaznia, hogy eljusson a csillogó habokhoz és a homokos tengerparthoz, ráadásul parkolóhely kereséssel és a tömegközlekedésre várakozással sem kell elpazarolnia értékes idejét.