Szállások a lengyel Sas-hegység környékén

Látogasson el a lengyelországi Sas-hegység gyönyörű természetébe és élvezze az egyedülálló tájat. A környék egy igazi paradicsom minden túrázó és kerékpáros számára, aki szeret az érintetlen természetben barangolni, a turisták tömegei nélkül. Válasszon szállást a lengyel Sas-hegységnél, és látogasson el Dusniki vagy Kudowa Zdrój fürdővárosokba.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 6 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Kényeztesse magát egy jól megérdemelt pihenéssel a csehországi határon túli lengyel gyógyfürdőben. A lengyel Sas-hegység nemcsak gyönyörű természetet kínál, ahol öröm sétálni és hosszabb túrákat tenni, hanem három népszerű fürdőhelyet is - Kudowa Zdrój, Duszniki Zdrój és Polanica Zdrój.

Pihenés a lengyel Sas-hegység természetében

A lengyel Sas-hegység, pontosabban a Bystrzyckie a hegymászók, síelők és fürdőzők kedvelt célpontja. A legnagyobb vonzerőt minden bizonnyal a helyi gyógyfürdők jelentik. Kudowa Zdrój városában kiterjedt gyógyfürdőparkot, hangulatos cukrászdákat és az egészségnek kedvező klímát talál. Ugyanilyen elbűvölő lesz Duszniki Zdrój varázsa is, ahol nemcsak gyógyfürdőket talál, hanem az eredeti Papírkészítő Múzeumot is. A híres gyógyfürdő-háromság utolsó tagja Polanica-Zdrój. Itt romantikus pavilonokban pihenhet és kortyolgathatja a jótékony forrásokat.

A Bystrzyckie-hegység vidéke különösen a természet szerelmeseinek fog örömet okozni. Látogasson el a Jagodna-hegyre, amely télen a sífutók paradicsomává változik. Csodálja meg az egyedülálló Bludné sziklákat vagy a Zieleniec hegyi üdülőt, ahol tökéletes körülmények között élvezheti a téli sportokat.

További vonzó úti célok közé tartozik Wamberice zarándokhelye barokk komplexumával, Kladsko városa fenséges várával vagy Bystrzyca Kłodzka festői faluja mesebeli kertjével.