Üdülés Pöstyén fürdővárosában

A pöstyéni gyógyfürdő vize szinte csodákra képes. A szlovák településen összesen 10 gyógyító, 67-69 °C közötti hőmérsékletű forrás fakad 2000 méteres mélységből. A másik csodaszer a pöstyéni kénes iszap, amelynek pakolásai gyógyító hatással vannak a porcok és az izmokra.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Pöstyén (vagy szlovákul: Pieštany) szlovákiai fürdővárosába látogatva élvezze a festői sétákat a gyógyfürdő oszlopsorán, a pihenést a wellness- és gyógyfürdőben, a gyógykezeléseket.

Tapasztalja meg Ön is a Pöstyéni víz gyógyerejét

A pöstyéni termálvíz és gyógyiszap világhírű, köszönhetően jótékony hatásának. Reuma, a mozgásszervi és az idegrendszeri panaszok kezelésére javallott. Az iszappakolásokon kívül más kezeléseket is kipróbálhat a gyógyfürdőben, mint például a balneoterápia, a szénsavas fürdők és a magnetoterápia. A termálfürdőben két medence található - Tükörmedence kénes termálvízzel és az Iszapmedence amelynek vizéhez kénes iszapot adnak.

Mit érdemes megnézni Pöstyén városában? Tegyen egy sétát a Kolonnád-hidhoz, vagy látogassa meg a hegyi parkot, a Művészetek Házával és a Balneológiai Múzeummal.