Pihenés Csehország nyugati részén

A cseh fürdővárosok háromszöge és érintetlen természet, varázslatos kultúrával fűszerezve várja Önt. Utazzon el Csehország nyugati részére, és fedezze fel a régió csodás látnivalóit, pezsgő éjszakai életét és kóstolja meg a helyi fogásokat is.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 50 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Egy csodás történelmi várost fedezhettünk fel egy csodás történelmi hotelből. Az elhelyezkedését illetően nem is kívánhattunk volna jobbat! A természet közelsége az egész várost átjárja. A Park Spa Hotel Sirius **** személyzete nagyon segítőkész és rugalmas volt, a berendezés az apró részetekig figyel a SPA vendégek igényeire, a szobánk tiszta és rendezett volt. Az általunk kipróbált kezeléseknek köszönhetően új erőre kaptunk a városnézéshez. A belváros csak néhány lépés a hoteltől, így volt lehetőségünk gyönyörködni az éjszakai fényekben is, vagy élvezni a hoteltől pár méterre található csodaszép Park Colonnade hőforrásnál egy finom italt. ”

Fanni Soós
Fanni Soós
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Most először jártunk Karlovy Varyban, és élveztünk minden itt töltött percet. A szálloda a városközpont közelében, szép környéken található. A legnagyobb hatást a wellness gyakorolta rám - a fürdő és a masszázs, a medencében és a pezsgőfürdőben való lazítás és a kávézóban való üldögélés is kellemes volt. A szoba igazán tágas, a kényelmes ágyak és az erkély pedig felülmúlta a várakozásainkat. A belváros, az oszlopcsarnokok és a közeli Pilsen sörfőzde mindenképpen megér egy kirándulást.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Járt már Csehország nyugati felében? A nyugat-bohémiai régió felejthetetlen élményeket kínál mind a természet rajongók, mind a kulturális értékek és a wellness üdülések kedvelői számára. Gyűjtsön csodálatos emlékeket, melyeket sokáig felemleget még, miután hazatért.

Gyógyfürdők és csodás természet Nyugat-Csehországban

A régió legvonzóbb területe egyértelműen az úgynevezett cseh gyógyfürdővárosok háromszöge. Ez a háromszög Karlovy Varyt, Marienbadot és Frnasezbadot foglalja magában. Élvezze a gyógyfürdők csodás történelmi hangulatát és kóstolja meg a helyi források gyógyító vizét.

Egy romantikus wellness nyaralást kiegészítheti egy kellemes kirándulással a természetben. Fedezze fel a régió érintetlentermészeti kincseit és túrázzon a cseh természet lágy ölén.

Ha pedig a hegycsúcsok vonzzák, a Krušné hory csúcsot is felfedezheti, amely egész évben csodás lehetőségekkel várja. Télen sítalpakon is felfedezheti, melegebb időben pedig biciklivel, vagy túrázva ismerheti meg a varázslatos tájat.