Szállások és látnivalók Lednice-valticei kultúrtájban

Irány a Lednice-Valtice kultúrtáj, ahol mesebeli kastélyok, dél-morvaországi barangolások és minőségi cseh borok várják.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 2 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A Lednice-Valtice környéke a kastélyokkal, parkokkal és a gyönyörű természeti kincsekkel varázsolja el az utazókat. És persze a bor rajongóit is, mert Dél-Morvaország a világszínvonalú borvidékéről is ismert.

Lednice és Valtice kastélyai

A Lednice-Valtice vidék Európa legnagyobb tájegységkomplexuma, így nem csoda, hogy az UNESCO listáján is szerepel. A területen nemcsak kastélyokat csodálhat meg, hanem gyönyörű minareteket, és viaduktokat is. De ne hagyja ki Jan várát, Hubertusz fészerét, a mór vízművet és a bájos kerteket sem.

Szálljon meg közvetlenül Lednice vagy Valtice városában, és élvezze a látnivalók közvetlen közelségét! Válasszon egy boros kirándulás vagy egy romantikus utazás közül. Utóbbi esetében még egy kastély körül hintóútban is része lehet, amelyek tartalmaznak egy hintóutat a kastély területén.