Kapcsolódjon ki Dél-Morvaországban és élvezze a nyugodt hangulatot, illetve a zamatos morva borokat. Elszállásolva a festői szépségű és borairól híres Velké Bilovice városban épült Mlýn Panzióban lesz, a híres lednice–valticei kultúrtáj (UNESCO) közelében. A csomagot ezen felül ízletes félpanziós ellátással és kerékpárkölcsönzési lehetőséggel bővítettük ki.

A Travelking által ellenőrizve

“A változékony időjárás ellenére jól éreztük magunkat a Pension Mlýnben, és nagyon elégedettek voltunk a kedves és segítőkész személyzettel, jó volt megtapasztalni a helyiek vendégszeretetét. A Velké Bílovice tökéletes választás egy feltöltő kikapcsolódáshoz. Elrejtőzhettünk a város zajától, és egymásra hangolódhattunk a kedvesemmel. A kilátóktól és a túraútvonaktól kezdve a helyi borászatokig rengeteg látnivaló várja az ide érkezőket. A történelem iránt érdeklődőknek érdemes ellátogatni a közeli Lednice-Valtice kastélyhoz is. A panzióban csodás pihenésben volt részünk és bőséges, félpanziós ellátással kényeztettek minket. Azt hiszem még sokáig nem fogjuk elfelejteni ezt az utazást.” Teljes értékelés

Jozef Benovič - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-11 2022

A szálláshelyről

A Mlýn Panzió Dél-Morvaország egyik legvonzóbb borvidékén, Velké Bílovicében található. A szállás mindössze néhány percre van a főtér, a buszpályaudvar és a városközpont üzletei között. A Lednicko-valtický areál 9 km-re, Mikulov és Pálava tájvédelmi körzet 23 km-re található.

Fedezze fel a Lednica-Valticei területet, amely szintén az UNESCO világörökség része, és amely a zöldövezetben megbúvó gyönyörű építészetével vonzza ide a látogatókat. Két gyönyörű kastély található itt - a gótikus Lednice (9,4 km) és a barokk Valtice (17,7 km). A környező 300 km²-es tájvédelmi park pálmafás üvegházzal, velencei szökőkúttal, a Három Grácia templomával, minarettel, római vízvezetékkel, kínai pavilonnal, a Szent János-kastély mesterséges romjaival és más látnivalókkal a természet és a történelem szerelmeseit egyaránt leveszi majd a lábáról.

A kb. 23 km-re fekvő Mikulov városa szintén kellemes kirándulási célpont. Több kerékpárút is vezet ide. Mi várja Mikulovban? Egy barokk kastély a Regionális Múzeum kiállításával, Dietrichstein sírja, Szenthegy a Szent Sebestyén zarándokkápolnával, a harangtoronnyal és a Szent Sírral vagy a Szent Vencel templom. Igazi boros hagyományokhoz híven a város gyakran ad otthont különböző fesztiváloknak, dalkörökkel tarkított esteknek és egyéb kulturális eseményeknek, itt biztosan nem fog unatkozni.

Nyáron ússzon egyet a Nové Mlýny víztározóban (16,1 km), amely a vízi sportok paradicsoma is. Ha az időjárás nem alkalmas a szabadtéri fürdőzésre, próbálja ki a Moravia vízivilágot (36,6 km), Csehország egyik legnagyobb és legmodernebb aquaparkját, ahol nemcsak a különféle attrakciókkal szórakozhat, hanem teljesen feltöltődhet a wellness-részlegben. Télen a síelés szerelmesei a közeli Nemcičkyben (14,7 km) található Közép-Európa legalacsonyabban fekvő síközpontját hódíthatják meg.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, világos, kényelmes bútorokkal berendezett szobában lesz. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik WC-vel és természtesen minden szobában elérhető a WiFi-csatlakozás is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kiváló félpanziós ellátás ízvilágát a panzió éttermében kóstolhatja meg, ahol bőséges büféreggelik és ízletes menüválasztásos vacsorák kerülnek tálalásra. Az étteremben különböző eseményeket is szerveznek, többek között vadász és vadhús lakomákat. Nyáron a teraszon élvezheti a napsütést.

Természetesen a borospince sem hiányozhat, amely 1,5 km-re található a panziótól, itt kommentált borkóstolókon vehet részt.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A panzió godolt a gyermekes családokra is, nekik kiságy, bili és etetőszék áll rendelkezésükre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A panzióban kerékpárkölcsönző és megőrző is rendelkezésére áll.

Pension Mlýn

Pension Mlýn

Podivínská 655 , Velké Bílovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Libor Brůček Cégjegyzékszám: 66618291


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tótól
15 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
30 km

Utazási tippek

Dél-Morvaország

Dél-MorvaországUtazási tipp

Dél-Morvaország lehetőségei kimeríthetetlenek. Központjában Brünn városa áll, további nevezetességei a kis morva Toszkána, a titokzatos Morva-karszt, Lednice–valticei kultúrtáj parkjai, amelyek a legnagyobbak a világon, Pálava borvidék, vagy a folklór Morva-szlovák régió, és ez persze még nem minden.

Melyek Dél-Morvaország leglátogatottabb helyei:

  • Aqualand Moravia
  • Lednice–valticei kultúrtáj
  • Brünni állatkert

Mely helyeket nem szabad még kihagynia:

  • Vila Tugendhat
  • Morva-karszt (Moravský kras)
  • Slavkov kastélya és a Béke-halom (Mohyla míru)
  • Western város Boskovicében
  • Kastély Mikulovban

És említhetnénk még sok más helyet is, a lista végtelen. Gyermekeivel ellátogathat például a mesés Znojmo katakombáiba, vagy a vyškovi DinoParkba. Esetleg ha gyermekei nélkül utazna, úgy ne felejtse el meglátogatni Valtice és Hustopeče híres borospincéit (és megkóstolni a nevezetes hustopečei mandula pálinkát).

További információ
Lednice-valticei kultúrtáj
Lednice-valticei kultúrtáj
Pálava természetvédelmi terület
Pálava természetvédelmi terület
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia