Szállások és látnivalók a Balti-tenger közelében

Hosszú homokos strandok, illatos fenyőerdők, a tenger sós levegője, és ami a legfontosabb, kevés turista. Üdvözöljük Észak-Lengyelországban, ahol olyan felejthetetlen nyaralást élhet át, mintha egy skandináv filmbe csöppent volna. Fedezze fel az olyan híres városokat, mint Gdansk, vagy a népszerű tengerparti üdülőhelyeket.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 18 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Az idei vakációt is a homokos tengerparton képzeli el, de új élményekkel is szeretne gazdagodni? Akkor vegye az irányt Lengyelország felé, ahol a nagyszerű Balti-tenger vizében fürödnek a helyi strandok. De nem csak a hűsítő tengervíz várja itt az utazókat, hanem remek helyi gyógyfürdők is, amik rosszabb idő eseté kifejezetten jól jönnek majd. De akkor sem dönt rosszul ha csak egy romantikus sétára indul kedvesével a gyönyörű partvidéken.

Tengerparti fürdőzés és gyógykezelések

A turistákat két különleges város vonzza leginkább a Balti-tengerhez, amelyek műemlékeikről, a helyi gasztronómiáról és a végtelen tevékenységi lehetőségekről híresek. Az üdülőhelyek a következők:

  • Sopot - népszerű üdülőváros, amely két nagyváros, Gdansk és Gdynia között található. Itt meglátogathatja a Balti-tenger leghosszabb fából készült mólóját (511,5 m), az aquaparkot és az állatkertet, míg Gdanskban a Szent Mária-templomot, Gdyniában pedig a tengerparti akváriumot csodálhatja meg.
  • Kolobrzeg - a híres fürdőváros, amit nemcsak a klórral telített levegőnek köszönhető különleges mikroklíma miatt érdemes meglátogatni, hanem városnézés céljából is. Olyan látványosságokat fedezhet fel mint a tégla világítótorony, az ikonikus móló és a Mária mennybemenetele bazilika.

Ha elsősorban pihenés céljából utazik a Balti-tengerhez, akkor a legjobb döntést hozta. Csak válasszon olyan szállást, amely a helyi gyógyfürdőtől csak egy rövid sétára fekszik. De még jobbb ha ügyel rá, hogy a kiválasztott szálloda saját wellnessrészleget vagy gyógykezeléseket is biztosít vendégeinek. Mindezt a helyi gyógyító klíma és a nyugtató tengerparti séták koronázzák majd meg.