Szállások és pihenés Szlovéniában

Látogasson el Szlovéniába, az Alpok és a Földközi-tenger között fekvő, gyönyörű természeti és történelmi emlékekkel teli országba. Fedezze fel a csodás karsztbarlangokat, lazítson a termálfürdőkben és sétáljon a hangulatos városokban. Nyáron látogasson el a tengerparthoz, télen pedig ne felejtse otthon a sítalpait!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 35 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztem a Hotel Grajski Dvorban töltött időt. Az óvároshoz közeli elhelyezkedésének köszönhetően Radovljica városkájának minden látnivalója és üzlete könnyen elérhető. A személyzet nagyon segítőkész volt, a svédasztalos reggeli bőséges, a közeli étteremben elfogyasztott háromfogásos vacsora pedig tökéletes befejezése volt minden napnak. A megújúlt SPA talán kisebb, de egy túrázással töltött nap után jó volt megpihenni itt. A szobám is nagyon tágas volt és mindent megtaláltam benne, ami kell egy igazi pihenéshez.”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat


Ellátogatott már Szlovéniába? Ha még nem itt az ideje! Ez a festői kis ország egyszerre kínál varázslatos hegyeket, mégy és izgalmas barlangokat, csodaszép szurdokokat és festői tengerpartokat. Ráadásul az elegáns hegyekkel körbeölelt alpesi tavakban is megmártózhat nyáron, hűvösebb időben pedig élvezheti az ország termálfürdőinek egyikét.

Fedezze fel szlovéniai legjobb látnivalóit

Válasszon szállásajánlatunkból és fedezze fel az ország leggyönyörűbb látnivalóit. A természet szerelmeseinek mindenképp el kell látogatnia a Triglav Nemzeti Parkba, amely Szlovénia legnagyobb pontjáról, a Triglav-csúcsról (2864 m) kapta a nevét. Sétáljon olyan festői kanyonokban, mint a Vintgar-szurdok, vagy gyönyörködjön a Bohinj tó szépségében. Szlovénia leghíresebb nevezetességét se hagyja ki, amely a Bledi-tó, melyet a Júliai-Alok hegycsúcsai ölelnek körbe. Ezt a mesebeli képet, csak a tó közepén lévő szigeten álló templom, és a partján álló várkastély teszi még elbűvölőbbé.

Ha kalandokat keres, evezzen a tűrkizkék Isonzó folyón, vagy látogasson el a varázslatos Postojnai cseppkőbarlang mélyére. Érdemes ellátogatnia a Predjamai várba, amely a világ egyetlen sziklavára.

De nem csak a természeti és kulturális látnivalók kedvelőinek érdemes az országba látogatnia, hanem akkor is, ha egy kis feltöltődésre vágyik. Válasszon wellness ajánlatain közül, és élvezze a feltöltődést ezen a csodás helyen, a hegyek ölelésében.

Ha kíváncsi Szlovénia 8 legszebb látnivalójára kattintson, és olvassa el blogunkat, melyből inspirálódhat Szlovéniai utazásához.