Szállás és látnivalók Bibionéban

A vízi élmények paradicsoma, amelyet a napsugarak melegítenek. Ez Bibione. Foglaljon nálunk, szállást, hogy ne maradjon le álmai nyaralásáról, és élvezze a homokos strandokat, a tiszta tengert és a gyógyító termálmedencék nyújtotta örömöket .

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Nyáron várja Önt Bibione akkor is, ha az egész családdal vagy ha csak szerelmével együtt indulna útnak, és akkor is ha nyugdíjas éveibe vinne egy kis napsütést, hiszen ez a népszerű úti cél mindent megad Önnek, amit egy mesés nyaralástól várni lehet. Nincs is jobb, mint a tengerparton lustálkodni miközben a sós tengeri levegőt lélegezzük be és a tenger morajlását hallgatjuk.

Családi nyaralás Bibionéban

Hosszú, széles homokos strandok, rengeteg színes napernyő és a végtelen tenger ölelése. Ez a látvány jellemzi Olaszország népszerű üdülőhelyeit, így Bibionét is. Ráadásul az észak-olaszországu városkát akár autóval is könnyen elérheti Magyarországról. Ha azonban nem kedveli a hosszas autózást , akkor használja ki, hogy a közeli Velencébe repülővel is el lehet jutni.

Bár nehéz többet kívánni, Bibionéban nem csak a tengerben való fürdőzésre korlátozódik a vízi programok sora. Népszerű célpont továbbá a helyi termálfürdő is, amiben a gyógyító forrásvízzel feltöltött medencékben és a szaunákban lazíthatunk, majd kezelések széles választékával kényeztethetjük magunkat. Az itteni gyógyvíz elsősorban bőrproblémák esetén nyújt segítséget, de az sem bánja meg, hogy belépőt vásárolt aki csupán egy kis kikapcsolódásra vágyik, hiszen egy igazi wellness pihenés jót tesz a testnek, az elmének és a léleknek is.

Travelking Tipp: Nem szeret sokat sétálni reggelente a parthoz? Ez esetben válasszon a közvetlenül a tengerparton található szállásaink közül. Önnel tart a kisbabája is? Ne aggódjon, választékunkban a bababarát szállodákat is megtalálja.