Nyaralás 2024

Tippeket keres egy nagyszerű nyaraláshoz? Összegyűjtöttünk egy válogatást azokról az üdülésekről, ahol kedvére élvezheti a nyarat - a medence mellett, a tengerparton, kerékpárral vagy túrázva a hegyekben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 793 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Szívesen emlékszem vissza a Hotel Borgo I Tre Baroni szállodában töltött időre és az oda vezető utamra. Ez volt az első nagy olaszországi utam, és az első találkozásom Toszkánával. A hegyek és dombok megmászása után egy gyönyörű toszkán faluban és egy stílusosan berendezett szállodában találjuk magunkat. Az időt lehet a medence mellett tölteni egy pohár bor mellett, vagy egy kirándulással Firenzébe, ami egy rövid autóútra van. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.”

Tomáš Čmelík
Tomáš Čmelík
A Travelking társtulajdonosa


Végre itt a nyár, és ezzel együtt a vakáció és a jól megérdemelt pihenés ideje. Kényeztesse magát egy csodás üdüléssel, és lazítson a medencékben, vagy barangoljon a hegyekben, ahová a szíve viszi. A tökéletes kényelmet és a kiváló szolgáltatást a "Személyesen Ellenőrzött" kategóriánk garancia a minőségre, itt olyan szállásokat talál, amelyeket a Travelking csapatának egyik tagja személyesen látogatott meg.

Tökéletes úti célok a nyári vakációhoz

Ha szóba kerül a nyaralás, sokaknak a tengerparti pihenés jut eszébe. Ha már alig várja, hogy megmártózzon a tengerben és felfedezze a csodás partokat, akkor nyaraljon Európa legszebb strandjain. Ezeket Olaszországban vagy Horvátországban találja. Ha nem szokványos tengerparti élményre vágyik, látogasson le a Balti-tengerhez, Lengyelország északi részén. Nem lesz hiány a tengerben való fürdőzésből, a napozásból és a gyönyörű homokos strandokon való sétákból sem, még ha az idő itt hűvösebb is, mint a mediterrán partokon.

Jól tudjuk, hogy mindenhol jó, de legjobb otthon. Magyarország a termálfürdők és gyógyforrások paradicsomaként ismert. De a csodás fürdők mellett érdemes ellátogatni a magyar tengerhez, vagyis a Balatonhoz is, vagy a legjobb hazai wellness szállodákba.

Ha a hegyvidéki nyaralást kedveli Szlovákia kiváló célpont egy családi kiránduláshoz. Hódítsa meg a Magas-Tátra csúcsait, vagy túrázzon az Alacsony-Tátrában. Emellett az ország legjobb wellness szállodáiba is ellátogathat.

Emellett Ausztria is csodás túrázási lehetőségekkel várja, amelyet kerékpározással és a kristálytiszta tavakban való fürdőzéssel egészíthet ki. Az ország legnépszerűbb úticélja az Alpok, a zöld természetéről ismert Stájerország, illetve az Alacsony-Tauern vidéke.

Ha úgy dönt, hogy Csehországban tölti a nyaralását, nem fogja megbánni. Induljon el álmai üdülésére az egész családdal és fedezzék fel együtt például a főváros, Prága szépségeit. Rengeteg felfedezni való hely várja a természet és a túrázás szerelmeseit a Jizera-hegységben, vagy az Óriás-hegységben is. Ráadásul lenyűgöző sziklavárosokat fedezhetnek fel a Cseh Paradicsomban, vagy Adršpach környékén.