Szállás és látnivalók Prágában

Karnyújtásnyira Prága történelmi központjához, romantikus séták a Moldva partján és a cseh főváros kellemes hangulata. Ellátogathat a jól ismert emlékművekhez, mint a Károly hídhoz, a prágai várhoz, vagy az Óvárosi térre a történelmi csillagászati órához (az Orlojhoz).

Ajánlatok betöltése...

Összesen 25 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egy szép épületben található, amely azonnal megragadta a tekintetünket. A szoba kicsi volt, de modern és hangulatos. Különösen örültünk az üdvözlő pezsgőnek, és a reggeli is nagyszerű volt - bőséges büfé pezsgővel, friss gyümölcslével és sok finomsággal.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Prága, a cseh főváros csodálatos látnivalókkal vár. Fedezze fel ezt a kultúrától nyüzsgő, csodálatos történelmi várost. Látogasson el a műemlékekhez, élvezze a pezsgő éjszakai életet, a környező természeti értékeket, a gasztronómiát, és a kiváló cseh söröket.

Prága legjobb szállásait keresi?

A legjobb helyen jár, hiszen kínálatunkban mindenki megtalálja az igényeihez illőt. A luxushotelekben első osztályú szolgáltatásokkal várják, fine dining élmények, csodás belső terek és kitűnő elhelyezkedés kényezteti.

Ha kedvesével szeretnék felfedezni a száztornyú város titkait, a romantikus szállásainkat ajánljuk, ahol az egymásra hangolódás még könnyebb lesz.

Ha pedig arra vágyik, hogy egy szaunában, vagy pezsgőfürdőben frissülhessen fel egy városnézéssel töltött nap után, akkor wellness ajánlatainkat ajánljuk.

Mik a legszebb látnivalók Prágában?

A cseh főváros számtalan aprócska csodát rejt magába, melyek felfedezésére egy élet is kevés. Mi azonban azt ajánljuk, hogy sétáljon egyet a Moldva folyó partján és gyönyörködjön a klasszicista és szecessziós épületekben. Útja során megtekintheti a modern Táncoló házat, amelynek teraszáról csodás panorámában lehet része. A Károly-híd lábánál található a Klementinum, melynek barokk könyvtára és asztronómiai tornya nyűgözi majd le.

Prága számos látnivalója közül nehéz kiválasztani, hogy hova menjünk először. Jó kiindulópont a Vencel tér is, amelynek végén a Nemzeti Múzeum található.

És persze hogyan is hagyhatná ki Prága legnagyobb látványosságát, a Óváros teret, a híres Miasszonyunk Templommal, és a csillagászati Órával, az Orlojjal. A térről a Parizska utcán is érdemes végigsétálnia, amelyet Párizs épületei és hangulata ihlettek.