Karácsonyi utazás

Töltse a karácsonyi ünnepeket rendhagyó módon és fedezze fel a más országok karácsonyi szokásait is. Utazzon el a karácsonyi ünnepek alatt és élvezze a karácsonyi hangulatot, Kóstolja meg a helyi ünnepi ételeket és ismerje meg a tradíciókat. Még az is lehet, hogy a szálloda karácsonyfája alatt még ajándékot is talál.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 69 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük az ausztriai Gasthof Mentenwirtben panziót. A szállás egy csodás kis osztrák hegyi falu közepén található, de a szlovák személyzetnek köszönhetően szinte otthon éreztük magunkat. A szobánk kényelmes volt, a félpanziós ellátás pedig nagyon finom. Külön kiemelném a recepciós kedvességét, remek tippeket adott a környékbeli látnivalók felfedezéséhez, kirándulásokhoz és nagyon segítőkész volt. Az utalvány egyik nagy előnye volt, hogy járt a csomagunkhoz egy kedvezményekre jogosító Lungau Card, amellyel a környékbeli látnivalókhoz ingyenes belépőket és felvonójegyeket kaptunk.”

Eva Prcínová
Eva Prcínová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Igazi 5 csillagos hely. Lenyűgözött a történelmi szállodaépület hangulata és a csodálatos környezet. Tiszta levegő, tökéletes gyógyfürdő és barátságos személyzet. Miután kipróbáltam a kültéri és a beltéri medencéket, nagyon élvezetes volt az idős fákkal borított parkban sétálni. Ráadásul a Kehidakustányi Termálfürdő mindössze 2 kilométerre van a szállodától (a szállodától ingyenes transzferrel). Mindenképpen visszatérek még ide!”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Nem törvényszerű, hogy a karácsony a stressz és a fáradalmak jegyében telik el!Válasszon ajánlataink közül és a szálloda személyzete gondoskodik majd a karácsonyi vacsoráról, a takarításról és a dekorációról, miközben Ön élvezheti az ünnepi hangulatot és családja társaságát.

Varázsolja a hamisítatlan karácsonyi hangulata elvarázsolja Önt.

December Európában a karácsonyi vásárok időszaka. Ekkor a kontinens nagyvárosai fénybe borulnak, a tereket vásárok lepik el ahonnan ínycsiklandozó meleg ételek és italok illata lepi el a környéket. Idén se hagyja ki ezt az élményt, és szálljon meg a számos gyönyörű történelmi városok egyikében. Fedezze fel az olyan gyönyörű Közép-európai karácsonyi vásároka mint a krakkói, ahol a forralt bor szürcsölése mellett a városközpont közelében található Királyi Palota is megtekinthető, vagy a nagyszerű budapesti és a bájos bécsi. De természetesen a prágai vásár sincs híján varázslatos látnivalóknak.

A szabadnapok síelésre csábítanak majd

Már tavasszal a friss havat várja? Akkor karácsonykor vegye az irányt a hegyek felé és ne felejtse otthon a síléceit sem, hiszen a hófödte hegyek az ünnepek alatt is gondozott lejtőkkel és izgalmas sípályákkal várják a téli sportok szerelmeseit. Foglaljon szállást egysíterep közelében, és próbálja ki az olyan hegységek lankáit mint a Cseh Óriás-hegység, a Beszkidek az Alacsony-Tátra vagy osztrák Alpok**.