Szállások fitness teremmel

Még nyaralás közben sem szabad elhanyagolni az állóképességet. Amennyiben a reggeli torna a kedvenc napi rítusa, vagy csak szeretne a hosszú nap után kicsit nyújtani, úgy az ingyenes fitnesss használattal ellátott csomagjaink az Önnek megfelelőek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 173 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda egyszerűen csodálatos! Meg kell dicsérnem a makulátlanul tiszta környezetet és a hihetetlenül bőséges félpanziós ellátást, a családom és én különösen nagyra értékeltük a korlátlan italfogyasztást. Közvetlenül a szállodához kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness, így csak át kell öltözni fürdőruhába és köntösbe, és perceken belül máris élvezhetjük a vízicsúszdákat, hidromasszázs pezsgőfürdőket, medencéket és szaunákat. Az elhelyezkedés is nagyszerű, kiválóan megközelíthető Ausztria és az Őrségi Nemzeti Park. Ha nem csak a fürdőben szeretné tölteni az idejét, vegyen részt egy vezetett túrán vagy menjen el kerékpározni. Biztosan nem fogja megbánni. Tökéletes nyaralásban volt részünk és biztosan visszatérünk még ide.”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat


Próbál formába lendülni, vagy nem tudja elképzelni napját a napi edzés nélkül az edzőteremben? Nem kell elhagynia az edzéstervét még a nyaralás alatt sem, csak nézze meg a fitness teremmel rendelkező szállodáink és vendégházaink kínálatát. A jó hír benne, hogy a csomag részeként ingyenesen használhatóak.

Hol találja meg ezeket a fitness teremmel rendelkező szállásokat?

A gyógyfürdői pihenés a jólétről és az egészséges életmódról szól. Ha ez magában foglalja a súlyokkal vagy gépeken való edzést is, akkor látogasson el a fitness terembe, amelyet közvetlenül a szállodában talál. Egy pihentető masszázs, kezelés vagy pihenés a pezsgőfürdőben pedig kellemes jutalom lehet a megfáradt izmoknak.

Akkor sem marad le a rengeteg testmozgásról, ha egy hegyvidéki pihenés közben rosszra fordul az idő, mielőtt elhagyná a szobáját. Az Alpokban, a Tátrában és a Jizera-hegységben számos hotel és vendégház rendelkezik saját fitness teremmel, így rossz idő esetén is garantált a testmozgás.

Eső szinte biztosan nem jöhet szóba egy tengerparti nyaralás során. Itt a tengerparti pihenés mellett szokatlan sportélményeknek is hódolhat, és a futópad helyett inkább fusson a meseszép tengerparton például napfelkeltekor. Levezetésképp vegyen egy lazító fürdőzést a tengerben, vagy a nap lezárásaként nyújtson egyet a szálloda légkondicionált fitness termében.