Szállások fitness teremmel

Még nyaralás közben sem szabad elhanyagolni az állóképességet. Amennyiben a reggeli torna a kedvenc napi rítusa, vagy csak szeretne a hosszú nap után kicsit nyújtani, úgy az ingyenes fitnesss használattal ellátott csomagjaink az Önnek megfelelőek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 239 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Pinija lenyűgözött minket, és teljesen megérdemli a 4*-ot! A szállodát nemrég felújították, így a szobánk teljesen megújult. Minden vendég számára tartogatnak valami meglepetést (minigolf, tenisz, bárok, éttermek, táncestek, gyermekprogramok, medencék, SPA). A szálloda egy csodás félszigeten található így a tenger és a gyönyörű strandok veszik körül. A félpanziónak köszönhetően valóságos lakomákban volt részünk. A reggeli és a vacsora kínálatában minden volt, amit csak el lehet képzelni! Csodafinom desszertekkel is kényeztettek, így édes befejezése volt minden napnak.”

Nikola Průdková
Nikola Průdková
Pénzügyi csapat


Próbál formába lendülni, vagy nem tudja elképzelni napját a napi edzés nélkül az edzőteremben? Nem kell elhagynia az edzéstervét még a nyaralás alatt sem, csak nézze meg a fitness teremmel rendelkező szállodáink és vendégházaink kínálatát. A jó hír benne, hogy a csomag részeként ingyenesen használhatóak.

Hol találja meg ezeket a fitness teremmel rendelkező szállásokat?

A gyógyfürdői pihenés a jólétről és az egészséges életmódról szól. Ha ez magában foglalja a súlyokkal vagy gépeken való edzést is, akkor látogasson el a fitness terembe, amelyet közvetlenül a szállodában talál. Egy pihentető masszázs, kezelés vagy pihenés a pezsgőfürdőben pedig kellemes jutalom lehet a megfáradt izmoknak.

Akkor sem marad le a rengeteg testmozgásról, ha egy hegyvidéki pihenés közben rosszra fordul az idő, mielőtt elhagyná a szobáját. Az Alpokban, a Tátrában és a Jizera-hegységben számos hotel és vendégház rendelkezik saját fitness teremmel, így rossz idő esetén is garantált a testmozgás.

Eső szinte biztosan nem jöhet szóba egy tengerparti nyaralás során. Itt a tengerparti pihenés mellett szokatlan sportélményeknek is hódolhat, és a futópad helyett inkább fusson a meseszép tengerparton például napfelkeltekor. Levezetésképp vegyen egy lazító fürdőzést a tengerben, vagy a nap lezárásaként nyújtson egyet a szálloda légkondicionált fitness termében.