Üdülés Bajmócon

Bajmóc városa elsősorban mesébe illő kastélyáról ismert, de itt található Szlovákia legrégebbi állatkertje is, illetve egy kisebb termálfürdő, amelyben kényeztető pihenésben lehet része.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Bajmóc (szlovákul: Bojnice) nevét meghallva mindenkinek először a mesebeli Bajmóci várkastély jut eszébe. Ez a gyönyörű város Szlovákia nyugati részén található, és sokkal többet kínál csupán a kastélynál: látogassa meg a lombkorona sétányt, Szlovákia legrégebbi állatkertjét, a közeli kilátótornyot és nem utolsósorban a népszerű termálfürdőt is.

Egy bajmóci tartózkodás minden generációnak örömet szerez

Bajmóc ideális hely egy családi kiránduláshoz. Gyermekeivel ellátogathat Szlovákia legrégebbi állatkertjébe, ahol farkasokat, medvéket, makikat és sok más állatot láthat. Az Aquila klub tapasztalt sólyomvadászai nagyszerű műsort adnak a kiképzett ragadozó madarakkal közvetlenül a Bajmóci várkastély alatt.

Vigye el kedvesét egy romantikus túrára a kastélyba, vagy a lombkorona sétányhoz, ahol élvezheti egész Bajmóc és környékének panorámáját.

A város meglátogatását a senioroknak is ajánljuk, akik a vár meglátogatása mellett a helyi gyógyfürdőben való pihenéssel is kikapcsolódhatnak. Szálljon meg közvetlenül Bajmócon és élvezze a csodás látnivalókat.