Bajmóc: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Bajmóc városa valóban sok mindent kínál. A népszerű termálfürdőn kívül gyönyörű mesebeli kastélyt, a prepóci barlangban őslénytani múzeumot, egy a gyerekek körében népszerű dinóparkot és Szlovákia legrégebbi állatkertjét is találjuk. A népszerű látnivalók közé tartozik a Čajka v oblakoch kilátótorony is, ahonnan a környező gyönyörű tájat testközelből fedezheti fel , illetve az aktív turisták élvezhetik a számos kerékpár- és természetjáró útvonalat.

Bajmóci várkastélyLegkedveltebb utazás

A mesébe illő Bajmóci várkastély történelme egészen a 11. századig nyúlik vissza, ennek köszönhetően Szlovákia egyik legrégebbi és leghíresebb emlékhelye. A körbevezetésen felfedezheti a kastély rejtélyes zugait és történelmét, vagy csak egyszerűen gyönyörködhet a kilátásban a kastélyhoz tartozó parkból. Biztosíthatjuk, hogy a várkastély emléke sokáig megmarad majd emlékezetében.

További információ

Bajmóci ÁllatkertLegkedveltebb utazás

A Bajmóci Állatkert tökéletes hely egy családi kikapcsolódásra, vagy egy romantikus sétára. Az állatkert 20 hektáros területén farkasokat, medvéket, lemurokat, oroszlánokat, elefántokat, szarvasokat, baglyokat és sok más állatfaj képviselőit csodálhatja meg. Az izgalmakkal teli Bajmóci Állatkert csodái biztosan lenyűgözik majd, hiszen ennek köszönheti hatalmas hírnevét.

További információ

Térkép utazási tippekhez17 utazási tipp

Bajmóc: Kirándulási ötletek

Érdekes cikkek

TOP 6+1 romantikus úti cél Európában

TOP 6+1 romantikus úti cél Európában

  • TOP LÁTNIVALÓK
  • 9. 2. 2024

A romantikus ábrándok beteljesüléséhez és egy romantikus hétvégi kikapcsolódáshoz kiváló helyek kínálkoznak Európában, amelyeket mindenképpen érdemes felfedezni. Most blogunkban segítségképpen összegyűjtöttünk pár úti célt, nem csak Valentin napra!

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet