Nyaralás Krk szigetén

Nehéz lenne szebb helyet találni egy pihentető nyaraláshoz. Az Adriai-tengerben fekvő Krk sziget el fogja nyerni a szívét. A csodás strandok, azúrkék tenger, és az izgalmas történelem mind-mind egy felejthetetlen nyaralás alkotóelemei. Válassza a Krk-szigeten található üdülések egyikét, és készüljön egy napsütésben, finom ételekben és minőségi pihenésben gazdag nyaralásra!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Gyönyörű hosszú strandok, híres üdülőhelyek hangulatos éttermek, elegáns szállodák valamint békés természet, távol a tömegtől. Ez nem álom, hanem Krk sziget. A Kvarner-öbölben található legnagyobb adriai sziget sok éve a nyári vakációk kedvelt célpontja.

Nyaralás Krik szigeten az idilli természetben

Krk szigete nemcsak gazdag szórakozási lehetőségei miatt népszerű, hanem könnyű megközelíthetősége miatt is. A szárazfölddel egy 1,3 km hosszú híd köti össze, így nem kell kompra szállni, mint más horvát szigetekre. Krkről aztán hajóval akár ellátogathat olyan szigetekre, is mint például Cres vagy Rab.

Horvátország legnagyobb szigetén hófehér sziklákat, türkizkék lagúnákat, végtelen strandokat és izgalmas barlangokat talál. A természet sokszínűsége vonzza a túrázókat és a kerékpárosokat, akik több mint 130 kilométernyi túraútvonalon fedezhetik fel a sziget rejtett zugait.

Krk első számú vonzereje persze kétségtelenül a kristálytiszta Adriai-tenger, amely hosszú homokos vagy kavicsos strandjaival egy csodálatos nyaralást ígér. A gyermekes családokat a lágyan hullámzó víz és a nyugodt fürdőzés várja. .

A sziget településein hangulatos éttermek, kávézók és bárok várják a vendégeket, amelyek gondoskodnak arról, hogy az ízlelőbimbói a nyaralás alatt is jól érezzék magukat. Élvezze a tengerparti specialitásokat és a hagyományos horvát konyha ízeit.

A történelem és kultúra szerelmesei sem fognak unatkozni! Krk városában megtekinthetik a masszív városfalakat, a Baška feletti dombon pedig a 11. századi Keresztelő Szent János templom látható. A bortermeléséről híres Vrbnikben is számos csodás történelmi épületet talál, melyeket egy pohár bor mellett is megtekinthet.