Pihenés a Szlovák Paradicsomban

Látogasson el velünk a Szlovák Paradicsom Nemzeti Parkba. Szlovákia egyik legszebb térsége tökéletes hely a kikapcsolódásra, de az aktív pihenésre vágyók sem fognak csalódni. A lélegzetelállító természeti csodák leveszik majd a lábukról vendégeinket, legyen szó családokról, párokról, vagy akár baráti körről.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 7 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Szlovákiában csak egy helyen látogathatja meg az UNESCO listáján szereplő egyedülálló természeti szépségeket és kulturális emlékeket. A Szlovák Paradicsomról beszélünk, amely fantasztikus túraútvonalakkal, sziklamászó falakkal és pihenési lehetőségekkel örvendezteti meg Önt. Fedezze fel saját maga a Szlovák Paradicsom összes látnivalóját egy családi kirándulás, vagy egy romantikus kiruccanás során.

Kirándulás a Szlovák Paradicsomba

Minden nagyszerű nyaralás sikerének fele az ideális szálláshely kiválasztása. Nincs ez másképp a Szlovák Paradicsom esetében sem, ezért családi panziók és luxusszállodák széles választékából választhat. A saját wellnessel rendelkező szállodák pedig biztosítják a megfelelő adag kikapcsolódást a túrázás után is.

Ha biztos akar lenni abban, hogy valódi kényelemben és minőségi szolgáltatásban részesül, a szálláson keresse a Személyesen ellenőrzött címkét. Ez azt bizonyítja, hogy a Travelking csapatának egy tagja meglátogatta a szállodát, és szívesen ajánlja másoknak.

Így semmi sem állhat az útjába annak, hogy a lehető legjobban élvezze a Szlovák Paradicsomban töltött napokat. A fő attrakciót itt minden bizonnyal a számos túraútvonal jelenti. Haladjon végig csodás vízesések mellet, vad zúgók felett szűk szurdokokban vas létrákon kapaszkodva és fahidakon egyensúlyozva. Ha igazán fantasztikus panorámát szeretne látni, látogasson el a Tamásfalvi-kilátó (szlovákul: Tomášovský výhled) felé.

A történelem szerelmeseinek szinte kötelező a szepesi vár (szlovákul: Spišský hrad) meglátogatása is, amely az UNESCO világörökségi listáján is szerepel.