Szállások kültéri medencével

A forró nyári napokon, nincs is jobb mint a víz mellett felfrissülni. Válasszon szabadtéri medencével rendelkező szállásaink közül! És mi a helyzet a téli fürdőzéssel? Fürdőruháját télen sem kell a fiók mélyére száműznie, hiszen a termálvizes medencék egész évben működnek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 183 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Gotthard Therme Hotel & Conference szálloda egyszerűen csodálatos! Meg kell dicsérnem a makulátlanul tiszta környezetet és a hihetetlenül bőséges félpanziós ellátást, a családom és én különösen nagyra értékeltük a korlátlan italfogyasztást. Közvetlenül a szállodához kapcsolódik a St. Gotthard Spa & Wellness, így csak át kell öltözni fürdőruhába és köntösbe, és perceken belül máris élvezhetjük a vízicsúszdákat, hidromasszázs pezsgőfürdőket, medencéket és szaunákat. Az elhelyezkedés is nagyszerű, kiválóan megközelíthető Ausztria és az Őrségi Nemzeti Park. Ha nem csak a fürdőben szeretné tölteni az idejét, vegyen részt egy vezetett túrán vagy menjen el kerékpározni. Biztosan nem fogja megbánni. Tökéletes nyaralásban volt részünk és biztosan visszatérünk még ide.”

Szabolcs Laza
Szabolcs Laza
Értékesítési csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Verőfényes napsütés, 30 fok és barnulás egy medence partján a szabadég alatt, a tökéletes nyaralás kellékei. Látogasson el egy olyan szálláshelyre, amely lehetőséget ad a medencében való csobbanásra nyáron. (Télen pedig a termál medencék élvezetére és a zavartalan lazításra.)

Pihenés a hegyekbe, vagy látogatás egy csodás városba?

Ha szereti a természetet, és utazása során gyönyörű természetben szeretne sétálni, akkor látogasson el a a hegyekbe. Vajon a Lengyel Óriáshegység elnyeri a tetszését? Vagy inkább a szomszédos Tátra hegységbe látogatna el? Esetleg szeretné felfedezni Csehország hegyvidékeit?

Ha inkább a fürdővárosok felfedezése érdekli, válassza Hazánkat, ahol akár privát wellnessel rendelkező szállást, vagy a híres gyógyfürdők közelében lévő szállást is választhat.