Szállások kültéri medencével

A forró nyári napokon, nincs is jobb mint a víz mellett felfrissülni. Válasszon szabadtéri medencével rendelkező szállásaink közül! És mi a helyzet a téli fürdőzéssel? Fürdőruháját télen sem kell a fiók mélyére száműznie, hiszen a termálvizes medencék egész évben működnek.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 146 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“A Villa Dora ideális hely a kikapcsolódásra és kiváló kiindulópont a környék felfedezésére, kirándulásra vagy városnézéshez is. Vitathatatlanul a legnagyobb vonzereje, hogy csak pár lépésre van a tengerparttól. A hotel csodaszép kertjének közepén egy úszómedence is van, ahol édesvízbe is csobbanhat, vagy a partján napozhat, a kertben pedig grillezésre is van lehetősét. Az apartmanunk kényelmes volt és gyönyörű kilátás nyílt belőle a tengerre. A mediterrán klíma, a tengeri levegő és a csodás idő felejthetetlenné tette a nyaralást, így mindenképpen jövünk még!”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat


Verőfényes napsütés, 30 fok és barnulás egy medence partján a szabadég alatt, a tökéletes nyaralás kellékei. Látogasson el egy olyan szálláshelyre, amely lehetőséget ad a medencében való csobbanásra nyáron. (Télen pedig a termál medencék élvezetére és a zavartalan lazításra.)

Pihenés a hegyekbe, vagy látogatás egy csodás városba?

Ha szereti a természetet, és utazása során gyönyörű természetben szeretne sétálni, akkor látogasson el a a hegyekbe. Vajon a Lengyel Óriáshegység elnyeri a tetszését? Vagy inkább a szomszédos Tátra hegységbe látogatna el? Esetleg szeretné felfedezni Csehország hegyvidékeit?

Ha inkább a fürdővárosok felfedezése érdekli, válassza Hazánkat, ahol akár privát wellnessel rendelkező szállást, vagy a híres gyógyfürdők közelében lévő szállást is választhat.