Szállások bérelhető Nordic Walking botokkal

Gyönyörű természet, egészséges mozgás és aktív kikapcsolódás - mindez Önre vár, ha olyan szálláshelyet választ, ahol lehetősége van Nordic Walking botokkal bérlésére. Barangoljon gyönyörű tájakon és mozgassa meg testét, miközben a legszebb látnivalókat útba veszi.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 32 ajánlat


Nem szeret lustálkodni, és még a pihenést sem tudja elképzelni egy kis mozgás nélkül? A Nordic Walking az egyik legegészségesebb mozgásfajta amit egy nyaralás során is űzhet, és a Travelkingnél számos szállodát talál ami Nordic Walking botok kölcsönzési lehetőségét kínálja. Béreljen Ön is ezekből a különleges sporteszközökből egyszerűen a szállásán, és vegye az irányt a természet felé, ahol kikapcsolódás közben az egészségéért is tehet.

Miért válassza a Nordic Walkingot?

A Nordic Walking gyakorlása közben testének és lelkének is örömet szerez, hiszen ez mára népszerűvé vált testmozgás fajta hatékonyan égeti a kalóriákat, az izmok 90%-át mozgásban tartja, nem terheli meg túlságosan az izületeket és csökkenti a végtagfájdalmakat is. A testre gyakorolt hatást pedig a lelki harmóniát elősegítő firss levegő, a gyönyörű természet és nyugtató csend egészíti ki.

Ha pedig minderre a a koronát is szeretné feltenni, akkor válasszon olyan szállást a Travelking oldalán ami wellness szolgáltatásokat is kínál, hiszen nincs is jobb egy végig gyalogolt nap végén mint ellazítani izmainkat a szaunák és a termálmedencék melegében.