Szállások gyógyterápiákkal

Szereti kényeztetni magát? Akkor a kezeléseket tartalmazó csomagjaink Önnek lettek teremtve. A csomagok tartalmaznak masszázsokat, pakolásokat, fürdőzést, inhalációs terápiákat, hőkezeléseket és további terápiákat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 72 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Egyértelműen az egyik kedvenc helyem! A szálloda gyönyörű, modern szobákkal és dizájnnal rendelkezik. A reggelinél és a vacsoránál széles a választék. A spa és a barlang-medencéből nyíló kilátás is fantasztikus. Nagyon ajánlom, különösen azoknak a pároknak, akik egy kis romantikára és kikapcsolódásra vágynak.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon elégedettek voltunk a Boutique Hotel Corso **** szállodában töltött napokkal. Ki kell emelnem a személyzet kedvességét és a szolgáltatások magas színvonalát. A közelmúltban a szálloda belső terei megújultak, és pompás luxus atmoszféra uralkodik bennük. Fine-dining élményekben volt részünk az esti gyertyafényes vacsorákon. Legjobban a wellness részleg, a szobából nyíló gyönyörű kilátás Karlovy-Vary központjára tetszett. Szívesen visszatérnék a szállodába újra, mert úgy éreztem itt magam, mint egy mesebeli hercegnő.”

Veronika Császárová
Veronika Császárová
Ügyfélszolgálat


Jótékony pakolások, masszázsok, gyógyfürdők, oxigénterápia, arcmaszkok... ugye már régóta nem szakított időt arra, hogy kényeztesse magát? Itt az ideje, hogy egy gyógykezelésekkel teli kirándulásra induljon.

Gyógyfürdőzés kényeztető kezelésekkel egybekötve

Ha azt szeretné, hogy olyan kezelésekben legyen része amelyekről képzett egészségügyi személyzet gondoskodik, látogasson el az ajánlataink között szereplő gyógyfürdők egyikébe. Csehországban és a szomszédos Szlovákiában is olyan fürdőket talál majd, amelyeket joggal nevezhetünk világhírűnek. Ha a legjobb iszappakolást keresi, szálljon meg Pöstyénben, míg a gyűgyi gyógyfürdő a kezelések és sporttevékenységek széles választékával várja önt.

Élvezze a luxusszállodák kínálta kényelmet, a különleges fürdőostyákat, a kitűnő kezeléseket és a gyönyörű fürdőhelyszíneket az úgynevezett Fürdőháromszög városaiban, amelyek 2021 óta az UNESCO világörökségi helyszíneket tartalmazó listáján is szerepelnek. A háromszög csúcsait Marienbad, Franzensbad](https://travelking.hu/franzensbad) és Karlovy Vary adják. De nem dönt rosszul akkor sem ha a morvaországi Luhačovicet választja, hiszen itt is hangulatos gyógyfürdőre és pazar kezelésekre számíthat.