Szállások gyógyterápiákkal

Szereti kényeztetni magát? Akkor a kezeléseket tartalmazó csomagjaink Önnek lettek teremtve. A csomagok tartalmaznak masszázsokat, pakolásokat, fürdőzést, inhalációs terápiákat, hőkezeléseket és további terápiákat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 59 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Most először jártunk Karlovy Varyban, és élveztünk minden itt töltött percet. A szálloda a városközpont közelében, szép környéken található. A legnagyobb hatást a wellness gyakorolta rám - a fürdő és a masszázs, a medencében és a pezsgőfürdőben való lazítás és a kávézóban való üldögélés is kellemes volt. A szoba igazán tágas, a kényelmes ágyak és az erkély pedig felülmúlta a várakozásainkat. A belváros, az oszlopcsarnokok és a közeli Pilsen sörfőzde mindenképpen megér egy kirándulást.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Jótékony pakolások, masszázsok, gyógyfürdők, oxigénterápia, arcmaszkok... ugye már régóta nem szakított időt arra, hogy kényeztesse magát? Itt az ideje, hogy egy gyógykezelésekkel teli kirándulásra induljon.

Gyógyfürdőzés kényeztető kezelésekkel egybekötve

Ha azt szeretné, hogy olyan kezelésekben legyen része amelyekről képzett egészségügyi személyzet gondoskodik, látogasson el az ajánlataink között szereplő gyógyfürdők egyikébe. Csehországban és a szomszédos Szlovákiában is olyan fürdőket talál majd, amelyeket joggal nevezhetünk világhírűnek. Ha a legjobb iszappakolást keresi, szálljon meg Pöstyénben, míg a gyűgyi gyógyfürdő a kezelések és sporttevékenységek széles választékával várja önt.

Élvezze a luxusszállodák kínálta kényelmet, a különleges fürdőostyákat, a kitűnő kezeléseket és a gyönyörű fürdőhelyszíneket az úgynevezett Fürdőháromszög városaiban, amelyek 2021 óta az UNESCO világörökségi helyszíneket tartalmazó listáján is szerepelnek. A háromszög csúcsait Marienbad, Franzensbad és Karlovy Vary adják. De nem dönt rosszul akkor sem ha a morvaországi Luhačovicet választja, hiszen itt is hangulatos gyógyfürdőre és pazar kezelésekre számíthat.