Pihenés Stubnyafürdőn

A szlovákiai Stubnyafürdő tökéletes hely a kikapcsolódáshoz. Látogasson el Európa egyik legrégebbi fürdővárosába és töltődjön fel a mindennapok kihívásaihoz a relaxáló termálvízben.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Stubnyafürdő (szlovák nevén: Turčianske Teplice) a Kis-Fátra és a Nagy-Fátra közötti völgyben fekszik. A város azonban nem csak tökéletes kiránduló útvonalak miatt vonzza a látogatók ezreit. A város legnagyobb vonzerejét egyértelműen a helyi termálfürdő jelenti, ahol gyógyvíz várja a medencékben.

Élvezze a termálvíz és az arany felhasználásával készült kezeléseket

Stubnyafürdő Európa egyik legrégebbi fürdővárosaként ismert. Idősek és fiatalok egyaránt már több száz éve járnak ide, hogy élvezzék a víz jótékony hatásait, amely pozitívan hat a mozgásszervi vagy emésztőrendszeri betegségekre. Emellett egy történelmi fürdőhöz híven itt is professzionális kezelések, várják a látogatókat, amelyek mind a szálláshelyen, mind a fürdőben elérhetőek. Stubnyafürdőn különösen a hölgyek körében népszerű az egyik helyi luxus kezelés - az arany pakolás -, amely segít regenerálni a bőrt és a vérkeringést, így segítve annak megfiatalodását.

Ha gyermekekkel érkezik, akkor ne hagyja ki az Aquapark meglátogatását, ahol a kicsik jól érezhetik magukat a vízicsúszdákon, és a legbátrabbak felmerészkedhetnek a 47 méter hosszú Kamikaze csúszdára is.

Ha pedig a szálláshelyén szeretné élvezni a kezeléseket és a víz jótékony hatásást, válasszon egy wellness szállodát, ahol mindez 'házon belül' elérhető lesz az Ön számára.