Szállások és látnivalók az Érc-hegységben

Fedezze fel a Cseh Érc-hegység lenyűgöző táját, élvezze a tiszta hegyi levegőt, pucolja le bakancsát vagy ragadjon sílécet. Ne feledje átnézni a határon, hogy a szomszédos Németország csodáit is megismerhesse!

Ajánlatok betöltése...

Összesen 7 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Megtekinti a rövid autóúttal elérhető szállásainkat?

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?A csehországi Érc-hegység egész évben gyönyörű természetet, érdekes látnivalókat, télen pedig nagyszerű sípályákat kínál az odautazóknak. De egyedülálló városnéző túrákon is részt vehet, hiszen a közelben olyan nagy hírű településeket látogathat meg, mint Karlovy Vary fürdővárosa.

Érc-hegységi kalandok!

Az Érchegység gerince képezi a határt Csehország és Németország között, és itt található a 242 km hosszú, egybefüggő Krušnohorská magistrála túraútvonal, valamint sok más túra- és kerékpárút is. Télen pedig olyan nagyszerű síközpontok lejtőin csúszhat le, mint a Klínovec, a Boží Dar - Neklid vagy a Jáchymov.

Melyek a legnépszerűbb célpontok? A cseh túrázók legszívesebben a Božídari és Vlci jamy tőzeglépot keresik fel, de számos természeti kincs és kilátótorony is várja a kalandorokat.