Travelking PREMIUM

A Travelking PRÉMIUM segítségével garantáltan álomnyaralást biztosítunk Önnek. Mi magunk válogatjuk ki a legjobbakat, hogy garantáljuk Önnek a gondtalan élményt. Élvezze a luxust nagyszerű áron.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 68 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egyszerűen csodálatos! Remek az összhang a tágas terek és a modern berendezés között. A fürdő hatalmas, kiválóan alkalmas a kikapcsolódásra bármelyik korosztály számára. Az ételek ízletesek, érezhetően friss alapanyagokból készülnek, de ez a minőség és odafigyelés minden szolgáltatásban megmutatkozik. Volt, hogy „próbára tettük” a személyzetet, az étteremben például készséggel teljesítették kislányom kívánságát, és olyat is felszolgáltak, ami aznap épp nem volt terítéken. Tökéletes választás családoknak, pároknak és üzleti utazóknak is egyaránt.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető
A Travelking által ellenőrizve

“Akár a helyszínen, akár a környéken tölti az idejét, garantált, hogy mindig nagyszerű élményekben lesz része. A Bohinj Eco Hotel területe igazán nagy. A kiterjedt wellness-szolgáltatások és a szomszédos, számos attrakcióval rendelkező aquaparknak köszönhetően még az esős napokon is élvezheti a szórakozást és a pihenést. Ha az időjárás együttműködik, akkor kiránduljon egyet a hegyekbe, kerékpározzon, vagy prbája ki a külöböző vízi sportokat Szlovénia legszebb tavaiban. Nemcsak a szolgáltatással, hanem az ételekkel és a barátságos személyzettel is maximálisan elégedettek voltunk. A legnagyobb élményt azonban számunkra a tiszta Bohinji-tavon való evezés, majd a tóból kiömlő Sava Bohinjska folyón való lecsúszás jelentette.”

František Jordán
František Jordán
Marketing csapat


A Travelkingnél pontos elképzelésünk van arról, hogy mit is jelent a prémium kategória, amit szigorú kritériumok alapján állítottunk össze. Szerencsére ezeknek a szigorú feltételeknek számos az ajánlataink között szereplő szálloda megfelel, így bátran keresheti a legjobb minőségű szállásokat akkor is ha Csehországba, Szlovákiába, Ausztriába, Lengyelországba vagy akár Magyarországra tervezi utazását. A találatok között olyan több csillagos hotelekre bukkanhat majd amik mind kiváló értékeléseket kaptak vendégeiktől

Élvezze Ön is a prémium szolgáltatások kényelmét!

Ahhoz, hogy egy szálloda vagy vendégház prémium minősítést kapjon tőlünk, több szempontból is meg kell felelni a feltételeinknek. Fontos, hogy a szálloda már első látásra luxus berendezéssel és kialakítással hívja fel magára a figyelmet. Továbbá elengedhetetlen, hogy legalább 3 csillagos minősítéssel rendelkezzen. Az is nélkülözhetetlen, hogy a hotel ajánlatai hosszú érvényességűek legyenek, hogy Ön akkor utazhasson oda, amikor csak jólesik. Végezetül pedig előnyt jelent ha a szállás privát wellness részleget is a szolgáltatásai között tudhat.

Ha pedig egészen biztos szeretne lenni abban, hogy szállása tökéletes lesz, akkor keresse weboldalunkon a "Személyesen ellenőrzött" címkét. Ez azt jelzi, hogy a Travelking csapatának egy tagja már személyesen járt a szálláshelyen és ott egy minden szempontból szuper üdülésben volt része.